Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2013

Māra atrod draugos 10

Draugiem.lv ir vieta, kur Tavi draugi un draugu draugi stāsta par savu dzīvi- liek bildes un video, raksta dienasgrāmatas, pievieno runā ierakstus. Draugos draudzējas arī mūziķi, nopietni Latvijas un starptautiski uzņēmumi, kā arī interesantu lietu mednieki. Te visa kā ir tik daudz! Ko citi atrod draugos? Oranžērija aicina dalīties – piecas lietas, ko Tu atradi Draugiem.lv?

Māra Upmane-Holšteine, grupas Astro'n'out soliste

Ceļojumi

Bieži sanāk, ka ar grupu aizbraucam spēlēt uz pilsētu, kur nekad agrāk nav būts. Būtu it kā laba iespēja foršai ekskursijai, bet parasti neviens nezina, kurp pārējos aizvest. Sanāk tāds neveikls gājiens apkārt kvartālam līdz tuvākajam ēstūzim un ne miņas no pilsētas apskates. Arī vienkāršā izbraucienā ar ģimeni ir gadījies līdzīgi, ka staigājam mazliet „uz dullo“. Tagad arvien vairāk cenšos iedziļināties tomēr kurp braucam jau pirms tam. Patīk, ka ceļojumu sadaļā viegli var atrast konkrēto valsti, palasīt citu iespaidus un smelties idejas pašas braucienam. Tur iegūstu divas svarīgas lietas – padomus, kā izbaudīt kādu konkrētu valsti, kā arī iedvesmu aizbraukt uz vietām, kuras pašai neienāktu prātā. 

Ziņas

Man ziņas ir svarīgas, īpaši, protams, mūzikas aktualitātes. Tās parasti lasu internetā. Sekoju portāla TVNET lapai un gandrīz katru reizi, kad ieeju draugos, savā "Runā" redzu kādu aktuālu ziņu. Ļoti labs risinājums ir iespēja, ka ziņu var ieteikt draugi, ja tiešām būs kas svarīgs, noteikti nepalaidīšu garām.

Veselīgs dzīvesveids 

Agrāk veselīgam dzīvesveidam īpašu vērību nepievērsu, taču tagad arvien vairāk novērtēju gan sportošanas pozitīvo ietekmi uz veselību un pašsajūtu, gan arī esmu krietni pamainījusi savu ēdienkarti. Ģimenē cenšamies ēst veselīgāk, dodam priekšroku dārzeņiem, augļiem, palutinām sevi ar svaigi spiestām sulām. Padomi par to, kā izkustināt sevi, kad brīvā laika ir maz vai kā ātri pagatavot kādu veselīgu maltīti, kur atrast augstas kvalitātes produktus- tie vienmēr noder. Laika to visu meklēt man nav daudz, bet reizēm kas īpaši labs pie manis atnāk pats- caur draugu ieteikumiem. 

Mūzika  

Mūzikas sadaļā regulāri uzzinu, ko dara kolēģi Latvijas mūzikā, bet ne tikai! Ir arī atsevišķas lapas, kurām sekoju, lai būtu lietas kursā par mūziku kaimiņvalstīs. Bobe.me draugiem.lv lapā regulāri noskatos intervijas ar aktuāliem māksliniekiem ne tikai Rīgā, bet arī Lietuvā un Igaunijā. Pašreiz tas man īpaši interesanti, jo Astro’n’out albumu “Lion’s Share” no 1.novembra oficiāli publicējam visā Baltijā un labi saprast, kādā vidē dodamies.

Fotogrāfijas 

Reizi pa reizei ieskatos sadaļā "Populārākās galerijas". Patīk novērtēt fotogrāfijas, kas ir izceltas kā dienas galerijas, kā arī vizuāli novērtēt, kas tad ir aktuāls citiem lietotājiem. Rudenī tās ir raibas lapas, ziemā sniegs, bet regulāri tur var atrast kādu kaut ar „ziepju trauku“ vai telefonu bildētu „parastā cilvēka“ mākslas darbu. 

Uzraksti komentāros- ko Tu esi atradis draugos?

42 cilvēkiem patīk

Vairāk