Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūnijs, 2014

Izcils birojs - daļa no darba devēja DNS 3

Maija beigās norisinājās uzņēmuma „Eiro Personāls” rīkota pirmā konference Latvijā par uzņēmumu iekšējā un ārējā tēla tematiku “Izcila Darba Devēja DNS 2014”, kurā nominācijā “Darba vide un apstākļi” uzvarēja draugiem.lv birojs.

„Izcila Darba Devēja DNS 2014” aizsākās jau gada sākumā ar konkursu uzņēmumu vidū, kura ietvaros tika lūgts iesūtīt projektus četrās nominācijās: „Komunikācija”, „Darbinieku iniciatīva un atbildība”, „Izpēte un attīstība” un „Darba vide un apstākļi”. 

„Eiro Personāls” valdes locekle Nataļja Lāce, kas darbojās konkursa žūrijā, atzīst, ka 24 iesūtīto projektu vērtēšanā lielākā nozīme bijusi skaidri definētiem mērķiem un to sasaistei ar rezultātiem. Pēc viņas teiktā uzmanība jāpievērš arī ne tik viennozīmīgi izmērāmām lietām - pozitīvai atgriezeniskai saitei no darbiniekiem par realizēto projektu un pašu realizētāju gandarījumam par paveikto darbu. "Esmu patīkami pārsteigta par daudzveidīgajiem paņēmieniem, kas tiek izmantoti uzņēmumos, lai padarītu tos par potenciāliem darbiniekiem vēlamiem darba devējiem un saglabātu vai veicinātu esošo darbinieku iesaisti," tā Nataļja. 

“Esmu dzirdējusi simtiem atsauksmju par to, cik komandai draudzīgs ir mūsu birojs, un cilvēki vienmēr slavē mūsu darba apstākļus, bet, protams, ir patīkami, ka tas tiek novērtēts un mēs esam atzīti par labākajiem starp citiem spēcīgiem konkurentiem,” pēc balvas saņemšanas saka Draugiem.lv grupas personāla vadītāja Santa Līce-Krūze.

Konferences kulminācija bija katrā nominācijā uzvarējušo projektu apbalvošana, dāvājot mākslinieces Bārbalas Gulbes izstrādātās stikla skulptūras šādiem uzņēmumiem:

  • Nominācijā „Komunikācija”Statoil Fuel & Retail par projektu "Work opportunities in „Statoil Fuel & Retail” business centre Latvia”;
  • Nominācijā „Darbinieku iniciatīva un atbildība”a/s Sadales Tīkls par projektu "Ekspertu kopas izveide";
  • Nominācijā „Izpēte un attīstība” Hanzas Elektronika par projektu "Duālās izglītības projekts – darba vidē balstīta profesionālā izglītība";
  • Nominācijā „Darba vide un apstākļi”draugiem.lv par labāko biroju.

15 cilvēkiem patīk

Vairāk