Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Aprīlis, 2014

Apaļi desmit 36

Marta mēnesī daudz runāts par draugiem.lv 10 gadu jubileju. 24.martu esam pieņēmuši kā īsto dzimšanas dienu, kad ir piereģistrēts pirmais profils. 

Katru gadu parūpējamies, lai šajā dienā birojā būtu garda svētku kūka un šampanietis, taču šogad sajūtas jo īpaši spilgtas, tāpēc arī dienu priekš visiem, kas darbojas Ziedlejās, gribējās padarīt par svētkiem. 

Kas ir dzimšanas diena? 

Jubilārs, viesi, smiekli, dziesmas, kūkas, garšīgi našķi, svinīga glāze šampanieša, daudz labu vārdu un pacilātības sajūta visas dienas garumā! 

24.martā draugiem.lv birojā tā visa bija gana- pie mums nāca viesi ar dziesmām- Miks Dukurs, Ivo Grīsniņš-Grīslis, Agnese Rakovska, Aminata, The Sound Poets un Dons- tie visi ir mums mīļi draugi, ar kuriem sadarbojamies ikdienā, tāpēc viņu viesošanās bija jo īpaši sirsnīga. Tāpat arī sadarbības partneri atrada laiku, lai pateiktu labu vārdu par mums. 

Ai, ko tur daudz stāstīt, apskati bilžu galeriju un Tu redzēsi visus mūsu viesu, kolēģu mirdzošās acis un, ceram, ka sajutīsi kaut daļiņu no tā prieka, kāds bija visiem draugiem.lv cilvēkiem portāla 10 gadu dzimšanas dienā! Daudz laimes!

106 cilvēkiem patīk

Vairāk