Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2013

Liene atrod draugos 48

Draugiem.lv ir vieta, kur Tavi draugi un draugu draugi stāsta par savu dzīvi- liek bildes un video, raksta dienasgrāmatas, pievieno runā ierakstus. Draugos draudzējas arī mūziķi, nopietni Latvijas un starptautiski uzņēmumi, kā arī interesantu lietu mednieki. Te visa kā ir tik daudz! Ko citi atrod draugos? Oranžērija aicina dalīties – trīs lietas, ko Tu atradi draugiem.lv?

Liene Šomase, mūziķe stāsta: “Portālā esmu jau no pašiem pirmsākumiem! Varu apgalvot, ka draugiem.lv ir ļoti daudzveidīgs portāls.

Mūzika Katrs rīts man sākas ar ziņu lasīšanu, kurā mana prioritāte ir mūzikas ziņas. Šim nolūkam izvēlos apmeklēt mūzikas sadaļu. Man kā mūziķim ir ļoti interesanti uzzināt jaunumus, kas pašlaik ir aktuāli Latvijas mūzikā un kaimiņvalstīs. Ļoti laba opcija ir "Runā" un "ieteikt", jo šādā veidā var padot tālāk saviem draugiem, paziņām, sekotājiem kādu ļoti aktuālu un interesantu mūzikas notikumu. 

Atziņas Sekoju lapai "Atziņu izlase". Lasot filozofa vai no dzīves gūtās atziņas, gūstu papildus ticību sev. Dažkārt ikdienas ritms un steiga nomāc, tad palīgā nāk atziņas, kas atgādina par to, kur esmu, ko daru un kurp dodos. Atziņas kalpo kā iedvesmas avots visdažādāko mērķu sasniegšanai. 
Humors Katra diena, katrs cilvēks un situācija, ko izdzīvoju smaidīgi un pozitīvi, ir svarīga manas dzīves sastāvdaļa, to bieži vien veidoju ar humoru. Esmu priecīga, ka ir šāda lapa, kur var to gūt. Improvizācijas teātris ''Spiediens'' ir viena no vietām, kur smeļos pozitīvas emocijas. Gūtās emocijas dod iedvesmu jauniem projektiem, kā arī spēku un enerģiju ikdienas darbā. Ikvienam iesaku apmeklēt šo improvizēto teātri ''Spiediens'' klātienē.
Izlasi arī ko grupas Astro'n'out soliste Māra atrod draugos

132 cilvēkiem patīk

Vairāk