Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2013

Augusta ziņu TOP: Belluči uzvar Pugačovu 5

Monikas Belluči izirusī laulība, sekss pa telefonu, kaila policiste un dīvains epitets Madonnas meitai – tas viss augusta TOP ziņu apskatā.

Vislasītākā ziņa augustā vēstīja par neatkārtojamās Monikas Belluči un Vensāna Kasela izirušo laulību. To portālā Delfi atvēris 17071 lasītājs. Tomēr jāatzīst, ka ieteikumu skaits ziņai nav visai liels, no kā jāsecina, ka āķīgs izrādījies virsraksts, ne paši ziņas varoņi. Gan jau kā „pievilcīgāko aktieru pāri” katrs iedomājās kādu citu.

Uzreiz aiz Beluči un Kasela laulības likstām popularitātes virsotnē iekārtojies bilžu stāsts – kā izskatās cilvēki, kas sniedz seksu pa telefonu. Redzēt, kas ir otrā vada galā, vēlējušies 14797 lasītāji. Nav brīnums, ka leģendārā TV reklāma – Tu būsi mans vergs, jau divdesmit gadus nemainīgi aicina piezvanīt uz numuriņu. Auditorija pakalpojumam ir. Ar to arī apsveicam portālu kasjauns.lv.

Trešajā vietā Krievijas superglamūrs – vipi.lv ziņa par „īstu seksbumbu”, kuras dēļ Galkins aizmucis no Pugačovas. Redzēt kā izskatās „īstā” vai arī kā Galkins bēg no Pugačovas vēlējās 14 458 lasītāji.

Izdomātas raganas bērniem miegu jauc

Visas šīs ziņas apsteigušas NRA.lv Krievijas pseido ziņu kārtējo klājumu. Kā jau jūs noteikti nojaušat, vairums Krievijas aizraujošo kriminālziņu ir izdomātas. Atliek vien tās iztulkot un ļaut mums visiem priecāties par cilvēka fantāzijas lidojumu. Tā kāds jautrītis izdomājis stāstu par policisti, kas sevi fotografējusi pikantās pozās un bildes izvietojusi internetā. Lai arī sižets nav īpaši veiksmīgs, „ziņa” savākusi vairāk kā 13 tūkstošus skatījumu. Tā gan nav pati populārākā no šo ziņu sērijas, bet pavisam slimas fantāzijas mēs šeit nepieminēsim.

Arī pagājušajā mēnesī populārāko vidū neiekļuva ziņas par sportu, kultūru un politiku, lai gan bez politiķiem neiztika. Nils Ušakovs TOP 50 iekļuvis pat divreiz – ar savu mobilā telefona vāciņu un sievas krūtīm. Ar to arī apsveicam!

Mēneša spožākais epitets: Delfi - Madonnas meita kļuvusi par sulīgu skaistuli.

Lasi un iesaki draugiem ziņas, kas Tev šķiet svarīgas un interesantas, arī Tu - tikai tā tās var nokļūt mūsu mēneša TOP.

9 cilvēkiem patīk