Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Februāris, 2013

Bērnu ballīte 6

Pirmajās janvāra dienās Ģertrūdes ielas teātrī bija dzirdamas bērnu čalas. Draugiem.lv grupas darbinieku mazajām atvasēm nu jau otro gadu tika rīkota Ziemassvētku ballīte. Ja pirmajos gados tētis vai mamma darbinieku rindās bija rets izņēmums, tad nu jau bērnu pulks ir ap 50. Tas nav maz, ja ņemam vērā, ka esam tikai nedaudz vairāk kā 100 darbinieki. Nelielā fotogalerijā ļausim jums  ieskatīties Draugiem.lv grupas bērnu ballītē.

Liels cukura mākonis, kas pazūd, tikko tam pieskaries ar mēli. Kas par prieku ikviena ķipara acīs, kurš stāvēja rindā pēc savas rozā cukurvates! Un kas par patīkamu svētku smaržu, gaisā virmo karameles!
Krāsainā miera osta! Čūskas zilas, zaļas, sarkanas... krāsainas... izkrāsotas rūpīgi vai reizēm “švīku-švāku”, bet visas īpašas, jo mūsu bērnu rokām darinātas!
Draugiem.lv laimīgā čūska gaidīja mazo vēlējumus vecākiem- cits vēlēja paklausīgus bērnus, cits prieku, bet cits- veiksmīgi noslēgt darījumu ar biznesa partneri! Tā lūk!
Ne velti mēdz teikt- priecīgus Ziemassvētkus, jo kopīgi pavadītais laiks dod daudz prieka! Kopīgas rotaļas allaž garantē smieklu jūru!
Laimīšu liešana- ne tikai ieskatīšanās nākotnē, bet arī pavisam nopietns un atbildīgs darbs.
Fokus-pokus! Šoreiz pat pieaugušie neteiks- “apčakarēja”, jo likās, ka Jura pavadībā tiešām notiek īsti brīnumi!
Bet pats lielākais brīnums tomēr ir un paliek cilvēks... jo īpaši tāds maziņš, kurš nāk pie eglītes, skaita pantiņu, lai saņemtu dāvaniņu. Bērnu ballītē bija gari dzejoļi, īsi, dzirdēti, nedzirdēti un pat pašsacerēti, kā arī skaitīti igauņu valodā! Laimīgs un priecīgs iesākās mums jaunais gads kopā ar dzīvespriecīgiem Draugiem.lv grupas bērniem.

26 cilvēkiem patīk

Vairāk