Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2013

Apceļo Latviju zaļi – hibrīdā! 12

Popularizējot „zaļu” pārvietošanos, mediju aģentūra “Initiative Latvia” kopā ar savu klientu „Moller Auto Lidosta Volkswagen centrs” radījuši „zaļu” konkursu visiem Draugiem.lv lietotājiem, aizraujošā spēlē piedāvājot laimēt iespēju veselu nedēļu braukt ar eleganto VW Jetta Hybrid. 

Vasaras tveice norimst, odi un knišļi atstājas, pludmales atpūtas vai verandas paēnas sniegtie prieki izbaudīti – ir pienācis labākais laiks nesteidzīgām pastaigām dabā un tālākiem izbraucieniem ārpus pilsētas, vērojot Latvijas daudzveidīgās ainavas atvasaras raženajā briedumā, ko nomainīs zelta rudens dzestrais rāmums. Labākais laiks izvēdināt galvu, stiprināt savas saites ar Latvijas dabu un sajust sevī ieplūstam tās spēku.

Spēlē un kļūsti par ekotūristu

Atliek vien jautājums – kā veiksmīgāk izrauties no pilsētas un ikdienas rutīnas valgiem? Lai atrastu vienu no iespējamiem risinājumiem, Draugiem.lv lietotājiem tiek piedāvāts pārbaudīt savu veiksmi spēlē "Apceļo Latviju zaļi ar jauno VW Jetta Hybrid". Tās iknedēļas balva ir iespēja doties patiesa ekotūrista cienīgā brīvdienu izbraukumā ar "zaļi domājošu" limuzīnu Jāņunakts krāsā, kura bāka ir pilna ar degvielu, bet vidējais degvielas patēriņš uz 100 kilometriem ir 4,1 litrs. Tāpat veiksminieku gaida pārsteiguma balva no spēles rīkotāja "Moller Auto Lidosta". Savukārt galvenā balva ir tiesības lietot Volkswagen Jetta Hybrid veselu nedēļu, kā arī pilnībā apmaksāta atpūta nedēļas nogalē divām personām kādā no Latvijas skaistākajiem viesu namiem pēc balvas ieguvēja izvēles.

Dažu atbilžu attālumā līdz lieliskam vīkendam

Lai iesaistītos spēlē, jums ir jākļūst par draugiem.lv atrodamās "Moller Auto Lidosta VW" mājas lapas sekotāju, un tur arī atrodami detalizēti konkursa noteikumi. Spēles dalībnieki krāj punktus, atbildot uz jautājumiem par pilsētām, kurās VW Jetta Hybrid jau būs viesojusies vai vēl viesosies, un par pašu hibrīdauto. 

Nedēļas balva tiek lielākā punktu skaita ieguvējam attiecīgajā nedēļā, vēl divi izlozēti dalībnieki saņem veicināšanas balvas. Savukārt uz lielo balvu var pretendēt ikviens spēlē iesaistītais, bet dalībnieks ar lielāko punktu skaitu saņems "Moller Auto Lidosta VW" pārsteiguma balvu. To, kuras tieši Latvijas pilsētas Jetta apmeklēs, noteiks spēles dalībnieku balsojums. Augusta beigās tajā bija iesaistījušies jau vairāk nekā 3000 sekotāju.

Balva neliks vilties

Jaunā Jetta no dizaina sērijas Comfortline, kas tikai nupat debitē Latvijas auto tirgū, ir apgādāta ar jaudīgu un reizē taupīgu 1,4 litru STI dzinēju – apvienojot 150 zirgspēku degvielas motoru ar 27 zirgspēku elektromotoru. Par braucēju komfortu gādā limuzīna cienīgs aprīkojums, kura kārdinošākie elementi ceļotājiem varētu būt radio ar astoņu skaļruņu instalāciju, skārienjūtīgu krāsu displeju, sešu kompaktdisku mainītāju, MP3 ierakstu atskaņošanas funkciju un ārēju audio sistēmu pieslēgligzdu, kā arī divjoslu automātiskais gaisa kondicionētājs Climatronic un automātiskā ātruma uzturēšanas sistēma jeb kruīza kontrole.

Volkswagen Jetta Hybrid

Sekotāju skaits aug

“Ņemot vērā faktu, ka lielākais vairums auto tirgotāju Draugiem.lv lapās aktīvi rosās vairākus gadus, “Moller Auto Lidosta Volkswagen centram” vajadzēja “āķi”, lai īsā laikā piesaistītu cienījamu skaitu sekotāju. Spēle “Apceļo Latviju zaļi ar jauno Volkswagen Jetta Hybrid” izrādījās ideāli piemērota ēsma – lapa pirmajās divās nedēļās piesaistījusi vairāk kā 4 tūkstošus sekotāju un to skaits tikai turpina augt. Klienta uzstādījumu sasniedzām jau pirmās nedēļas beigās, ierindojoties jaunu automobiļu tirgotāju Lapu TOP5– tagad esam uzlikuši jaunu izaicinājumu un mēneša laikā gribam šo lapu ierindot NR1 pozīcijā,” saka Initiative Latvia vadošais partneris Rihards Frīdenbergs.

16 cilvēkiem patīk

Vairāk