Autoserviss 4U

Oficiālā lapa
Ieteikt
 3

Par mums

txt_22856_uber

2011.gadā dzima ideja par klientiem draudzīgu autoservisu Liepājā, jo pašiem bija apnicis karot ar neizdarību, nolaidību un nepieņemamu attieksmi šajā pakalpojumu sfērā.

Reģistrējām SIA "Auto Pluss" un izveidojām zīmolu AUTOSERVISS 4U un ķērāmies pie remontdarbiem. Pateicoties gaišām galvām un enerģiskai pieejai visam ko darām, drīz vien pienāca arī atvēršanas diena, tajā brīdī arī uzsākām savas draudzīgās attiecības ar klientiem un viņu automašīnām. Mērķis un vīzija bija skaidri redzama- radīt ērtāko, lētāko un klientiem draudzīgāko servisu Liepājas centrā, kurš būtu pieejams ikvienam un jebkurā laikā.

Īsā laikā šī vīzija tika īstenota, bet neesam atkāpušies arī no jaunu mērķu nostādīšanas, tādēļ augam, paplašināmies un maināmies līdzi laikam - un pat ātrāk. Tieši tādi mēs esam - aktīvi savos ikdienas darbos, saprātīgi cenu politikā, pozitīvi ikdienas rūpēs, draudzīgi ar savu plašo klientu loku, un radoši savā domāšanā. Enerģija un mīlestība pret to, ko darām, ļauj maksimāli izmantot ietilpīgās telpas, kuras ļauj vienlaicīgi apkalpot līdz pat 5 automašīnām vienlaicīgi.

Nekas darba ikdienā nespēj dot lielāku gandarījumu, kā smaidīgs un ar rezultātu apmierināts klients!

 

Veiksmi Jums un gaidīsim Jūs ciemos!