Sirds Ceļš

Ieteikt
 3

Mistēriju Nometnes-retrīti

Stāsts...
..Tas aizsākās 2011.gada sākumā, šķiet... 
Sēžot pie tējas krūzes kopā ar draugiem spriedām, ka derētu vasarā sarīkot vienu jauku un dvēselisku pasākumu...ar ugunskuru, tautasdziesmām, ar pirtiņu..ar kādu meditāciju Dvēselei...Nu tā, lai sirds dzied!

Skaitījām, ka varētu pa visiem mums būt kādi 40 dalībnieki... Iedevām mūsu projektam darba nosaukumu:) ''Vasaras Mistērijas''. Un šī ziņa apgāja apkārt Zemeslodei ar kādu mums nesaprotamu spēku un ātrumu...(sun)
gal_244629534_middle

Pieteicās 110 dalībnieku! Tas bija vienreizējs pasākums, ko atkārtot vairs nekad nevarēs, tomēr tas bija arī jauns sākums...
Tā, līdz šim brīdim, kad rakstu, ir notikušas jau piecas Mistēriju nometnes- visas pulcē ap simts dalībnieku- cilvēku, kuri vēlas satikt Savējos, pabūt milzīgās Mīlestības enerģijās, smelties zināšanas, dalīties sajūtās, smieklos, siltumā un priekā...
Mistērijas nav īsti nometne vai saiets, varbūt to var saukt par retrītu...Ja vienreiz šeit atbrauksi, tad sajutīsi pats...(heart)
Andžejs Reiters, Pēteris Kļava, Andris Buiķis, Pēteris Urtāns, Ziedonis Kārkliņš, Inga Pērle, Ilze Liepiņa, Gundega Purmale, Inese Rozniece u.c. it tie, kas dalās savās zināšanas un prasmēs...


(sun) Nākamās ''Pavasara Mistērijas 2013''(sun)

Šis būs īpašs pavasaris, kad apzināšanās un iedvesmas pumpuri sprāgs vaļā ar daudz lielāku spēku! Lielākai daļai no mums iepriekšējais gads bija transformāciju, pārmaiņu, pārdomu un meklējumu laiks.

Bet, nu ir pienācis darīšanas, aktīvas rīcības laiks, savas jaunās dzīves radīšanas laiks. Vai esi tam gatavs? Tad varam sākt!  Smelties spēkus, iedvesmu, prieku, idejas un milzīgu pozitīvisma enerģiju aicinu

Pavasara Mistērijās 2013

Šīs, jau sestās Mistērijas, kā ierasts notiks no piektdienas līdz svētdienai, no 24.-26.maijam, vienā no skaistākajām un enerģētiski spēcīgākajām vietām Latvijā –Drustos. Šoreiz īpašā apvienojumā ar veselīgas ēšanas kūri!!:)


Programmā:


Piektdiena, 24.maijs

Ierašanās no 15.00

16.00 Andris Buiķis ‘’ Modernā zinātne un garīgums’’

18.00 Vakariņas

19.00 -22.00 Iepazīšanās apli, apvienojot ar latvisko rotaļu vada Vītolu ģimene un Gunta Saule. Meditācija un spēka dziesmas pie ugunskura.

Sestdiena, 25.maijs

8.00-9.30 Rīta vingrošana ar Capoeira treneri Kristapu un improvizācijas deja ar Kristu.

9.30 Brokastis

10.30 Andris Ansis Špats ‘’Savas Svētvietas izveidošanas pamatprincipi’’

12.30 Jāzeps Juškevičs ‘’Kas ir egregori, to iedalījums, ietekme un būtība’’

Cilvēks kā sociāla būtne saistīta ar sabiedrības sociālajām konstrukcijām - egregoriem. 

Cik lielā mērā mēs varam izvēlēties savu egregoru un, cik lielā mērā mēs pakļaujamies dažādiem egregoriem. 

Apziņa kā sociālā kāpne egregoru konstrukcijās. Egregoru vadības un programmēšanas principi.

14.00 Pusdienas

15.00 – 17.00 Darbs meistarklasēs:

Jānis Vītols ‘’Kas ir halodinamika?’’

No kā atkarīga mūsu veiksme? Kā var satikt īsto partneri? Kā atbrīvoties no ciešanām, aizvainojuma? No kā atkarīgi panākumi darbā, biznesā? Kas galu, galā izraisa slimības? Ar šādiem, un līdzīgiem jautājumiem nodarbojas halodinamika. Pašu nosaukumu izveidojis metodes pamatlicējs – amerikāņu doktors V.Vulfs. Halogramma ir telpisks attēls, dinamika – kustība. Īsi un kodolīgi – halodinamika ir veco negatīvo domformu, emociju u.c. negāciju transformēšanas metode.

Mums ir izvēle, skriet augšup un izkārt karogu: „Es pirmais!” vai palīdzēt arī citiem sasniegt virsotni. Ar to garīgais skolotājs atšķiras no alpīnista, ka viņš nebeidz un nebeidz palīdzēt sasniegt pārējiem šo virsotni. Jo ir tāds mazs knifiņš, kas atklājas tikai vēlāk. Tikai tiem, kas nesavtīgi palīdz un mīl cilvēkus, Universu, dabu, tikai tiem, kas palīdzējuši daudziem, tikai tiem paveras miglas plīvurs ar ceļu uz nākamo virsotni. Un tā bez gala … Par šo ceļu runā svētie, par to vēsta nostāsti un teikas. Jā! Un arī garā pupa latviešu tautas pasakās...

Dace Vītola ‘’ Koklēšanas pamati’’

17.00 -19.00

Inta Blūma Vītola ‘’Diskusija mans garīgais ceļš’’

Šajā nodarbībā mēs runāsimies par to, kas notiek ar mums, dalīsimies sajūtās par savu iekšējās transformācijas ceļu. Iepriekšējo Mistēriju dalībnieces Inese un Gunta pastāstīs par savu pieredzi, iegūtajām atziņām un pārdomām. Aicināti dalīties visi pārējie...

Inese Rozniece ‘’Biolokācija, pamati darbam ar svārstu’’

17.00- Pēcpusdienas tēja meistarklases pauzē.

19.00 Vakariņas

20.00 Vakara rituāls ar Jazepu Juškevicu un muzikālā meditācija.

Svētdiena, 26.maijs

8.00-9.30 Rīta joga & meditācija ar Ilzi Elīzu Palmu

9.30 Brokastis

10.00 -13.00 Evita Birne ‘’ Pirts, kā Māras Dievnams’’ (jāpiesakās iepriekš)

Pirts-vieta, kur mūsu Dvēsele runājas ar Dieviņu.

Būs iespēja izbaudīt sajūtu Pirti- Mārisko praksi:

-pagatavot katram savu augu skrubīti, izvēloties augus pēc smaržas, krāsas, sajūtām, enerģētiskās un fiziskā līmeņa iedarbības un izmēģināt tos pirtī;

- iepazīties ar manu pirts rituālu un pēršanu;

- izvēlēties sev tuvas Latvieši tautasdziesmas, ko izmantot pirts rituāla laikā un ikdienā;

-uzzināt par ēterisko eļļu lietošanu pirtī, pirts medus gatavošanu, dažādām skaistumkopšanas procedūrām pirtī, pirtsslotām.

10.30 Gunta Saule ‘’Latviskā Dzīvesziņa un meditatīvā prakse mūsdienās’’

12.00 Jānis Ozols ‘’Reiki enerģija- mīti un realitāte. Savādāks skatījums’’

13.30 Noslēguma aplis un atvadas!

Vēl:

Individuālas konsultācijas pie speciālistiem - Ineses Roznieces, Ingas Pērles un Viļņa Brila(papildus informācija un pieraksts no maija sākuma), mūsu fantastiskās pirtniecītes – Regīna un Evita pēc pieraksta 8-10 dalībniecēm liks piedzimt no jauna J (10 Ls) Ezoshop.lv veikaliņš un vēl daži pārsteigumi.

Veselīgas ēšanas kūre(sun)

„Lai ēdiens ir medicīna un medicīna ir ēdiens” (Hipokrāts)

Šīs trīs dienas veltīsim, lai savu ķermeni mielotu ar fizioloģiski un enerģētiski spēcinošu uzturu, ēdot svaigi spiestu sulu kokteiļus un vieglus veģetārus ēdienus. Lielākā daļa ēdienu sastāvdaļas būs izaudzētas vietējās saimniecībās un pagatavoti no tikko iegūtiem augļiem, dārzeņiem, zālītēm un nezālēm. Tikai dažas stundas pēc novākšanas augos ir vislielākā vitamīnu deva un visstiprākās enerģētiskās vibrācijas. Katru dienu baudīsim četras maltītes, no kurām divās mielosimies ar svaigi spiestām augļu un dārzeņu sulām un pusdienās būs silta veģetāra maltīte. Visu laiku būs pieejama tēja un tīrs vietējā avota ūdens.

Pēc Niši sistēmas uzturs sastāv no četriem elementiem, kuri rada un uztur cilvēka eksistenci. Tie ir barība, ūdens, gaisma un gaiss. Tie visi mums būs vienlīdz svarīgi, tāpēc rītu sāksim ar ķermeņa un elpas iekustināšanu jogas nodarbībā, vakarā varēsiet baudīt skaņu meditāciju, pirts procedūras, bet laiku starp ēdienreizēm pavadīt nodarbībās un lekcijās. (no Ilzes un Jāņa)

Reģistrācijas kārtība un nosacījumi.

Šoreiz, lai atvieglotu un sakārtotu organizatorisko pusi reģistrācijas kārtībā ir ieviestas izmaiņas. Dalībnieku skaitu šoreiz plānosim mazāku, lektoru daudzumu lielāku, līdz ar to maksu esam spiesti nedaudz paaugstināt.

Reģistrācija notiek vienlaicīgi ar pilnīgu vai daļēju (60%) apmaksu.

Dalības maksa 75 Ls- AI , pērkot biļetes pie sadarbības partneriem (saraksts pievienots), ar gulēšanu gultiņās, 3-reizējā ēdināšana, visas lekcijas un nodarbības.

Dalības maksa 65 Ls, ar ekskluzīvo J gulēšanu uz matračiem torņa zālē! J Debešķīgs skats pa logiem un jautra kompānija garantēta!!

Svarīgi! Maksājot ar pārskaitījumu +5 Ls, trīs un vairāk Mistēriju nometņu dalībniekiem papildus 5 Ls atlaide dalības maksai! 

Istabiņas (2-9.pers.)ir gan ar ērtībām iekšā, gan ar ērtībām koridorā, gan Lielajā Mājā, gan blakus esošajā Klēts Mājā (labierīcības- sirsniņmājiņa), gan Mazajā Viesu mājā (labierīcības 1.stāvā). Istabiņās izvietošu pēc apmaksas, sākot ar Lielo Māju. 

Biļetes var iegādāties:

Rīgā, tējnīcā ‘’Magonīte’’, Lāčplēša ielā 31

Jelgavā, SalonāXI, Jāņa ielā 1a.

Madonā pie Ineses Roznieces (26335432), Valmierā pie Raita Zīles (26521077)

Pārskaitījumam:

Valentia-1, SIA

Reģ.nr. 43603045135

a/s Swedbank

LV42HABA0551030114172

Reģistrācija līdz 30.aprīlim!

Ja atsaka dalību līdz 30.aprīlim, tiek atgriezta pilna summa, ja līdz 10.maijam-50%. Pēc 10.maija dalības maksa atgriezta netiek.

Ļoti svarīgi! Izvietošana istabiņās notiks līdz ar pilnas summas apmaksu (citi varianti saskaņojami atsevišķi). Tātad pirmie 30 tiks gulēt Lielajā Mājā, pārējie blakus esošajās ēkās. Saimnieks sola, ka šogad jau visas labierīcības būs telpās (diemžēl sirsniņmājiņas cienītājiem)! J Torņa istabā ir labierīcības, tur- 20 vietas.

Pavasara Mistēriju vietu apskaties šeit:Bildes

Papildus informācija http://www.sirdscels.blogspot.com un draugiem.lv/intaslapa

Pieteikšanās inta.bluma@gmail.com

Uz tikšanos Pavasara Mistērijās!!!:)  



gal_259500897_middle








Informācija par iepriekšējām nometnēm....

Vasaras Mistērijas 2011
Šī bija Pirmā Mistēriju nometne. Ilgi sirdī izlolota, gaidīta un viennozīmīgi īpaša. (sun)
Kučuru Dzirnavās Madonas rajonā, skaistā vietā un skaistās augusta dienās... Sanācām negaidīti daudz-110 līdzīgi domājošu un līdzīgi jūtošu...Daudziem no mums dzīve uzņēma jaunu virzienu, ieguva jaunu jēgu un piepildījumu..(sun)
Arī Mazā komanda sanāca kopā pirmo reizi- satikās, salipa, norezonējā vienā lielā Mīlestības enerģijā, lai kopīgi paceltu Lielo Komandu (110) un arī paši sevi... Inesīte, Andžejs, Aivita, Pēterītis un Inta, mūsu brīnišķīgie palīgi- Karīna, Arvis un Ardis (heart) ....Ak, tā vairs, droši vien, nebūs nekad, jo dzīvē viss plūst un mainās, katram savi mērķi, virziens un ceļš... :) Tomēr šī vasara visiem un katram no mums paliks sirdī uz visiem laikiem. Kā jauns sākums, kā tramplīns izmaiņām, kā sākums Lielajai Gaismas un Mīlestības manifestācijai šeit. Un tagad.(heart)

Pirmo Mistēriju Programma

Pašā vasaras pilnbriedā, kad siens jau zem jumta, pirmos pagraba plauktiņus rotā krāsainas burciņas, ābeles jau dāvā pirmos ābolīšus, kad ūdens ezerā siltāks kā jebkad, un zvaigznes debesīs mirdz spožāk,- aicinām Tevi izbaudīt skaistākās vasaras nogales dienas kopā ar mums vēsturiskā un skaistā vietā - „Kučuru Dzirnavās”

No piektdienas līdz svētdienai Tev būs iespēja satikt līdzīgi domājošos, piedalīties un smelties iedvesmu vairāk kā desmit nodarbībās un lekcijās ar zinošiem un lieliskiem lektoriem, apmeklēt individuālas konsultācijas, izdzīvot brīnumainus mirkļus dabā pie ugunskura, ritinot nesteidzīgas sarunas, iet pirtī un peldēties mēnesgaismā, mieloties ar garšīgam, veselīgām, no vietējo zemnieku produktiem gatavotām maltītēm, baudīt svaigu gaisu, dabu un saskarsmi ar brīnišķīgiem cilvēkiem.


Programma.              

Piektdiena, 19.augusts

13.00-15.00- ierašanās, reģistrācija, iekārtošanās istabiņās, vieglas uzkodas.

15.00-15.30 – iepazīšanās ar organizatoriem un lektoriem.

15.30-17.00- Pētera lekcija - "Tavu smadzeņu lietošanas instrukcija"

Pēteris iepazīstinās ar pamatnostādnēm, kas ir jāzina ikvienam par savām smadzenēm un smadzeņu higiēnu, ar jaunākajiem atklājumiem smadzeņu izpētē un dalīsies savā pieredzē, ko ieguvis mācoties ASV, strādājot Valsts Garīgās veselības aģentūrā, centrā pret vardarbību "Dardedze" un ar vairāk kā 1000 individuālajiem RigaBrain smadzeņu veselības centra klientiem.
17.30-19.00- ‘’ Vibrāciju dziedniecība’’ (krāsas, aromāti, skaņas, kristāli). Inta

19.00 – vakariņas.

20.00- Iepazīšanās aplis, meditācija pie ugunskura.           

22.00 - Sarunas pie ugunskura, pirts, pelde ezerā....

Sestdiena, 20.augusts

8.30 – vingrojam, sveicam sauli, ieelpojam harmoniju un mīlestību kopā ar Andžeju.

9.30 - priecīgi un spirgti dodamies brokastīs J

10.30 – Praktiskā nodarbība ‘’Sakārto savu enerģētiku kopā ar Inesi’’

12.00- Diskusija ‘’Kā neapmaldīties garīguma un sava ceļa meklējumos’’ (Inta)

13.30 – Pusdienas

15.00 -Nodarbība ‘’Dzīvās mandalas veidošana’’ kopā ar Aivitu.

16.30- Laiskošanās, pastaigas, izbrauciens ar laivu vai riteni, sauļošanās un peldēšanas, vienvārdsakot –brīvais laiks līdz vakariņām ( pa vidu, ap 17.30 –tējas laiks);

20.00- Vakariņas.

21.00- Rituāls un meditācija pie ugunskura, tautasdziesmas...

22.00- Sarunas, pirts, pelde...

Svētdiena, 21.augusts.

8.30 -Iegūsti mundrumu ķermenī un mirdzumu acīs, vingrojot kopā ar Andžeju!

9.30- Brokastiņas.

10.30- Andžeja lekcija ‘’Īstā bagātība’’

12.30 -Noslēguma pasākums, viedokļu apmaiņa, konkursa uzvarētāju apbalvošana, atvadu vārdi.

13.30-15.00 - Apskaujam jaunatrastos draugus, mājam atvadas Kučuru Dzirnavām, viens otram un pošamies mājup!

Otrā Nometne Mežrozēs

Labot

Satiekoties otro reizi jau esam it kā citā dimensijā. Vairs nevajag laiku, lai saprastu, kur esam un, ko šeit darām:)  Ir tikai liels atkalredzēšanās prieks un šī, ne ar ko neaizvietojamās sajūtas- būt starp Savējiem!!!(heart)
Otrās Mistērijas no 2-4. decembrim notika viesmīlīgajās Mežrozēs (www.mezrozes.lv)...un atkal jau nevarēsim sagaidīt nākamo tikšanos:))

Programma

Inta Vītola, Andžejs Reiters, Inese Rozniece, Pēteris Urtāns, Gundega Purmale, Krista Džūlija Kirkupa un Aigars Mozulis

Aicina uz atkalredzēšanos

Ziemas Mistērijās!

Cēsu raj. ‘’Mežrozēs’’ no 2.-4.decembrim.

Tas laiks tuvojas! Kad varēsim atkal satikties, apskauties, runāties un dziedāt...

Šis ir strauju ārēju pārmaiņu un iekšēju transformāciju laiks, kad ir tik svarīgi pabūt kopā ar Savējiem- sasildīt sirdis, dalīties priekā, gūt ko jaunu...

Šoreiz esam parūpējušies par laikam atbilstošām tēmām- latvisko pirti, Ziemas Saulgriežu enerģētiku, Baltu zīmēm, augu un zālīšu spēku, aizsardzību un attīrīšanos un vēl...

Adventes laiks, kad dziedāsim skaistākās šī laika dziesmas, pārdomāsim, kas paveikts šajā gadā, un sūtīsim savus nākotnes sapņus Debesīs.

Visbeidzot visi kopā iedegsim savas Sirsniņas, ģenerējot visspēcīgāko Mīlestības enerģiju, kas ļaus atkal spert lielu soli pretī savam patiesajam, īstajam Es...kas ienesīs prieku, mieru un paļāvību...

Šoreiz tiksimies Cēsu rajona, Mežrozēs- jaunā atpūtas kompleksā, kur pat katram būs savas čībiņas, speciāli tam paredzētos plauktiņos J... Aplūkojiet vairāk te: http://www.mezrozes.lv


Ziemas Mistēriju programma.


Piektdiena 2.decembris

15.00-16.00- Ierašanās, tēja, apskāvieni un smaidi! J

16.00-18.00-Seminārs ‘’Latviskā Pirts’’ ar Aigaru Mozuli. Praktiskā pirts. Pirts procedūras. Kas ir pareizi un nepareizi pirtī? Pirts un veselība, u.c.

18.00- Vakariņas

19.00- Grupai no 10 cilvēkiem, praktiskā nodarbība pirtī ar pēršanos. Otra grupa (ja ir gribētāji) no 20.30! 

20.00- Kopējā Meditācija Sirds Centram. Visi kopā J

20.30- Pārējiem diskusiju vakars kopā ar mūsu Pēterīti- iepazīsimies ar jaunajiem dalībniekiem, runāsimies par to, kas mainījies mūsos kopš Vasaras Mistērijām, dalīsimies sajūtās, sildīsim sirdis, padziedāsim. Varbūt kopā noskatīsimies filmiņu.



Sestdiena, 3.decembris

8.30 – Andžejs mūs iesilda visai dienai! J

9.00- Brokastiņas

10.00 -‘’Sieviete un sievišķīgums’’- ko noderīgi zināt arī vīrietim. Vadīs Gundega Purmale- ārste, zāļu sieva, zintniece. Noteikti izlasiet klāt pievienotās intervijas. Dziļas zināšanas un dzīves gudrība.

13.00 –Pusdienas

14.00Inese Gulbe ‘’Baha Ziedu terapija’’- lekcija.

15.30 – 16.30 –tējas laiks pašiem. Darbosies Ezoshop.Lv veikaliņš- akmeņi, kristāli utml...

16.30 ‘’Ceļā no Ego uz Sirdi’’ Diskusija par Jauno Laikmetu, pārmaiņām kopā ar Intu.

18.00- Vakariņas.

19.00- Ziemas Mistēriju kulminācija, dodoties rituālā pastaigā ar svecītēm, vēlāk ar karstas tējas termosu pie ugunskura radīsim Kopības un Mīlestības gaisotni. Vadīs Andžejs.

21.00-23.00 ‘’Peldēšanās Gongu Skaņās’’. Pulcējamies zālē, iekārtojamies uz tepiķīšiem, ietināmies sedziņās, un pirms nakts miega laižamies neizsakāmi skaistajā skaņu meditācijā kopā ar Kristu Džūliju Kirkupu.

Paralēli naskākie saņem enerģētisko ‘’pērienu’’ no Regīnas un Evitas- mums jau zināmajām, mīļajām un fantastiskajām pirtniecītēm (Pēriens-8Ls)J

Svētdiena, 4.decembris.

8.30- Mostamies un vingrojam kopā ar Andžeju!

9.30- Brokastiņas

10.30Ziemas Saulgriežu enerģētika. Baltu Zīmes. Aizsardzība un attīrīšana. Seminārs ar Inesīti.

12.30- Atvadīšanās un pošanās mājup!

P.s. Programmā var notikt nelielas izmaiņas, bet var arī nenotikt J



Pavasara Mistērijas

18.-20.maijā, Drustos

Programma

Piektdiena

Ierašanās jau no 11.00 rītā...

12.00Pētera Urtāna lekcija ''Labais un ļaunais neiroloģiskajā skatījumā''

13.30- Pusdienas

14.30 -Pēc pusdienām darbs 3 meistarklasēs: 

vInese Rozniece ''Darbs ar svārstu'';

vZiedonis Kārkiņš ''Ēdamās nezāles''- staigāšana pa pļavām, iepazīšanās ar augiem un to vērtīgajām īpašībām, pirts slotu siešana, konkurss;

Intas Vītola ‘’Lūgšanu, meditāciju, dziesmas  spēks’’ Diskutēsim par Jauno Laikmetu , vibrācijām. Meditācija un lūgšana

16.00 – Inga Pērle ‘’Dzimtas Karma, tās ietekme un sakārtošana. Sievišķās enerģijas.’’

18.00- Vakariņas.

19.00Lūgšana & Meditācija Latvijai!!!

20.00 - Rituāls, dziesmas kopā ar Vītolu ģimeni.

Sestdiena

8.45- rīta vingrošana ar Pēteri vai Andžeju (vai abiem J);

9.30Brokastis

10.30Līga Aizsila ''Skābu un sārmainu produktu ietekme uz cilvēka vibrācijām''; 

12.00 -Ingūnas Sāre ‘’Elektromagnētiskā lauka balansēšanas metode’’ (Pegijas Dubro metode). 

13.30- Pusdienas

14.30- darbs Meistarklasēs (pēc izvēles)

vZiedonis Kārkliņš- Baltu Zīmes , to enerģētika un pielietojums.


Andžeja Reitera Veselības Studija- darbs grupā, meditācija.

16.00 -Pēteris Kļava ‘’Reinkarnācija un karmas rats’’

18.00 –Vakariņas.

19.00 – Vakara rituāls ar dziesmām.

20.30 – Krista Džūlija Kirkupa ''Peldēšanās Gongu skaņās''.

Svētdiena

8.45- Vingrošana ar Andžeju.

9.30 – Brokastis.

10.30Andžeja Reitera seminārs ‘’Īstā Bagātība’’

13.00- noslēguma pasākums

No 14.00 -18.00 - Baltu Zīmes seminārs iniciācija (tiem, kas pierakstījušies). Pārējie dodas mājās.

Paralēli Visu laiku Ziedonis Kārkliņš ar ''Zaķīšu pirtiņu'', masāžām un pirts gudrībām.

Pirtnieces -Regīna un Evita

Masiere Inese (paralēli pirtniecēm, individuāli sarunājot, 5Ls)

Individuālas konsultācijas pie speciālistiem utt.

Plānojam šo visu apvienot ar veselīgu ēšanu un bērzu sulu kūri (ja izdosies) :):)

Cenā ir iekļauta trīsreizēja ēdināšana, lekcijas un nodarbības pēc izvēles. Par atsevišķu maksu būs Baltu Zīmes ar iniciāciju svētdien otrajā dienas pusē, maksāšana pie Ziedoņa Kārkliņa -70Ls. Par maksu ir arī nodarbība meistarklasē pie Andžeja Reitera- 15Ls (lekcija svētdien ir iekļauta maksā). Individuāli pieņems Gundega Purmale- sestdien (jāpierakstās! Ziedojumi) un Inga Pērle (jāpierakstās- 15Ls)Vēl par atsevišķu samaksu būs pēršana pie pirtniecēm Regīnas un Evitas (10Ls un jāpiesakās iepriekš). Praktiskā pēršana pie Ziedoņa ‘’Mobilajā pirtī’’-3Ls. Pēršanas notiks paralēli nodarbībām. Konsultācijas pie pārējiem speciālistiem (Inta, Inese, Pēteris), būs sarunājamas uz vietas individuāli, samaksa- simbolisks ziedojums vai mīļš paldies! J

Programmas dalības maksas:

65 Ls –Lielajā mājā istabiņās;

55Ls- Mazajās mājiņās istabiņās;

45Ls- Lielā māja, lielā istaba (matrači un gultasveļa pašiem jāņem); teltis un netālu esošie viesu nami (jārezervē un jāapmaksā pašiem, cenas no 5-12Ls/nakts/persona, ir jau sarunāti, kontaktus iedosim).

Vēstuli ar līdziņemamajām lietām, dziesmu vārdiem un informāciju kā nokļūt nosūtīsim drīzumā.

Piesakieties sekotājos šeit: http://www.draugiem.lv/misterijas; lai varētu sekot aktualitātēm;

Un Pļavnas apskatiet šeit: http://www.plavnas.lv;

Ar mīļiem apskāvieniem-

Māzā komanda- Inta, Inese, Andžejs, Pēteris, Līga, Ingūna u Krista. J

***

Vasaras Mistērijas 2 0 1 2
(sun)

Šīs būs dienas, kad dziļāk ieskatīties sevī, apceres, meditācijas un atpūtas dienas...

Programma tiks vēl papildināta, bet uz šo brīdi, mūsu atpūtas plāniņš izskatās šādi:

Piektdiena, 27.07

Ap 12.00 ierašanās, iekārtošanās, pastaiga, pirmā pelde....J

Pēc pusdienām, ap 15.00- iepazīšanās aplis, meditācija sirds centram.

20.oo Kopēja meditācija jūras krastā.

Sestdiena, 28.07

8.30 Vingrošana&elpošanas vingrojumi kopā ar Līgu Krustkalnu no Art of Living

AOL pamatkurss ietver vienkāršas, bet tai pat laikā spēcīgas tehnikas, tai skaitā elpošanu un meditāciju, lai palīdzētu cilvēkam atbrīvoties gan no fiziskā, gan emocionālā stresa, tādējādi iegūstot skaidrāku uztveri un spēju būt efektīvam ikdienā. Šajā kursā ikviens var apzināties saikni starp emocijām un elpošanu, kur elpošana ir no dabas dota atslēga mūsu emociju mainīšanai. Kursā ietvertas arī praktiskas garīgas zināšanas par cilvēku, prātu un dots ieskats kā cīnīties ar negatīvām emocijām. Kurss izveidots tā, lai atgādinātu cilvēkam to, ko viņš jau sen zina un palīdzētu izmantot to, kas viņam ir. http://www.artofliving.lv

9.30- Brokstis

10.30- Pēc brokastīm turpinām iepazīšanos ar Art of Living J Līgu.

·Vai iet uz sarunām par dzimtas karmu un eņģeļiem pie Ingas Pērles.

·Vai uz nodarbību ‘’čakru sakārtošana ar tautasdziesmām’’ pie Ineses Roznieces.

Pusdienas un atpūta!

16.00 pulcējamies ap Inesīti, uz mandalas veidošanas nodarbību (kopā ar bērniem).

19.00 Vakarēšana.

21.00 Visuma Miera Dejas & Gongu meditācija ar Izabellu Reutu.

Svētdiena, 29.07

8.30 Rīta vingrošana ar Kristu

9.30 Brokastis

·Pēc brokastīm ‘’Sarunas&meditācijas’’ ar Intu.

·Paralēli Ilze Liepiņa ‘’Sarunas par Jauno Laikmetu’’

·Pēc tam – atpūta!

Katrs pats vada savu laiku, grib –pievienojas nodarbībām, grib- laiskojas saulītē, vai peldās...J

Pārējie mūsu komandas biedri - Andžejs, Pēterītis un citi vismaz uz kādu brītiņu, bet pievienosies!:)

Pieteikšanās un dalības kārtība.

Tātad pasākuma maksa ir 45 Ls no personas, bez ēdināšanas. Ja organizēsim, kādu kopējo ēdināšanas reizi, tad naudiņu sametīsim papildus uz vietas. Bērna dalība- 20Ls.

Laika vairs nav daudz, tādēļ ir jāsāk domāt par avansa maksājumu. Ja brauc tikai uz Vasaras Mistērijām, tad avanss 30Ls, jāsamaksā līdz 7. Jūnijam. Ja brauc arī uz Rudens Mistērijām, tad 20+20 Ls. Rudens Mistēriju avansu vēlams ieskaitīt līdz Līgo svētkiem, bet jāatceras, ka istabiņās izvietošu pēc apmaksas..

Bērniem organizēsim pieskatīšanu, spēles un nodarbības, mūsu pašu nodarbību laikā- pārējā laikā, pieskatām paši. Kristai un Beātei, kuras pieskatīs un organizēs bērnu izklaidi, sametīsim ‘’tējas naudu’’ J Papildus bērniem organizēšu vismaz vienu dienu bērnu jogu!

Skauju!

Inta

Rudens Mistērijas 2012

Labot

Rudens Saulgriežu meditācija visiem kopā....fantastiski skaistajā Jumurdas muižā (www.hoteljumurda.lv)...
Ragaciema Agnese, Inga Pērle un citi lektori...
No 21.septembra līdz 23.septembrim Ērgļu pusē!


Rudens Mistērijas 2 0 1 2

Piektdiena, 21.septembris

14.00 Agnese Bērziņa (Ragaciema Agnese) Lekcija ‘’Kas notiek un Lielais Pārmaiņu Laiks’’.

18.30(~) Vakariņas

20.00 -Sākuma aplis un meditācija Sirds centram.

Ņemam līdzi svecīti stikla trauciņā.

Sestdiena, 22.septembris

8.30- Vingrošana&elpošana&dziedāšana ar Jāni Vītolu.

9.30 Brokastis

10.30 -12.30 Darbošanās Meistarklasēs

Sevis sakārtošana ar tautasdziesmām. Vītolu ģimene

Augu, augļu un dārzeņu dziednieciskās īpašības. Praktiskā nodarbībā pļavā. Gundega Purmale.

13.00- Pusdienas

14.00 -‘’Sievišķās enerģijas. Dzimtas karmas ietekme’’ Ingas Pērles lekcija

16.00- 18.00  ‘’Kas ir enerģētiskais kaitējums, to veidi un iemesli. Kā ar tiem tikt galā pašam’’ Inese Rozniece

18.30- Vakariņas

19.30 – Rudens Saulgriežu svētīšana kopā ar Vītolu ģimeni.

Pēc vakariņām pulcējamies norises vietā, pie ugunskura, ņemam līdzi pildspalvas un blociņus, uz vārdu mācīšanās nodarbību! J

Svētdiena, 22.septembris

8.30 Vingrošana ar Kristu un Kristapu

9.00 Brokastis

10.00 -  Darbošanās meistarklasēs

Inta Vītola ‘Kā uzlabot savu pašsajūtu un veselību ar dažādām dabiskām metodēm – aromātiem, kristāliem, skaņu un krāsu’’

Ineta Jaunciema ‘’ Mana māja un tuvie cilvēki- manas iekšējās pasaules atspulgs" 

Līdzi, vēlams, ņemt svārstu un sava mājokļa pašzīmētu plānu..

Līga Aizsila ‘’Izgatavo sev krēmu pati’’ radošā nodarbība,

Kurā būs iespēja izzināt, kā tu pati vari sagatavot vispiemērotāko krēmu savai ādai. Aromātiskās eļļas, to izvēle, pielietojums. Bāzes sastāvdaļas. Ja vēlies uz vietas pagatavot sev krēmu, sastāvdaļu izmaksas ir 12-15Ls.

12.00 Vēstījums Latvijas nākotnei. Pieņems Ilze Liepiņa.

13.00 Noslēguma aplis. Atvadas

Pie speciālistiem pierakstīties varēs no septembra sākuma.

Gulēšana, kā jau pierasts, ir dažādās istabiņās, ar dažādām ērtībām. Izvietojam, sākot no komfortablākajām, pēc apmaksas ātruma. 

Dalība Agneses Bērziņas lekcijā ir par maksu- 20Ls. Tas ir Agneses uzstādījums J Lūdzu, dodiet ziņu, kas plāno apmeklēt! Šī naudiņa tiks savākta uz vietas. Tiem, kas brauks no malas tikai uz lekciju, maksa- 25Ls.

Speciālisti.

Inga Pērle- lektore, Akvilonas pasniedzēja, vada seminārus par sievišķajām enerģijām. Inga sarunājas ar eņģeļiem un ir ’’savējā’’ Smalkajā pasaulē. Viņai piemīt īpaša harizma un dzirkstoša humora izjūta, kas padara viņas nodarbības aizraujošas un interesantas. 

Individuālajās konsultācijas Inga caur Tavu ķermeni atrod un pastāsta par cēloņiem, kas tad īsti vēl ir traucējošs šajā dzīves ceļa posmā, un kā to vērst par labu J Konsultācija 20ls  (vismaz stunda)

Inese Rozniece ir īstā pie kā griezties, lai veiktu enerģētisko diagnostiku un biolauka attīrīšanu, Reiki dziedināšanu, lai uzdotu sev aktuālos vai sasāpējušos jautājumus par jebkuru tēmu. Inesīte vada seminārus par latvisko dzīvesziņu, tautasdziesmām, par mājas attīrīšanu, par enerģētiskajiem kaitējumiem u.c. tēmas. Individuālā konsultācija pie Ineses- 30 min.- 8Ls


Ilze Liepiņa- kultūrvēsturniece, Holistiskās medicīnas un naturopātijas asociācijas biedre, grāmatu autore, austrumu masāžu, Reiki, sakrālās ģeometrijas - Dzīvības zieda, merkabas, mandalu, senču zināšanu un zīmju dziedniece, lektore. Individuāli, caur masāžu, sakārtos enerģētiku, veicinās fizisko un garīgo transformāciju, palīdzēs saprast dzīves ceļu un sakārtot domas (seanss 1h-10 Ls)

Inta Vītola -Mistēriju Skolas un nometņu idejas autore, lektore, semināru par cilvēka enerģētiku, krāsām, kristāliem, vibrāciju dziedniecību, Jauno Laikmetu vadītāja. Meditāciju un lūgšanu grupu vadītāja. Individuāli- čakru (enerģētisko centru diagnostika), individuāla kristālu piemeklēšana, padomi, kā sakārtot savu enerģētiku, uzlabot pašsajūtu un veselību ar krāsu, skaņas un kristālu palīdzību, kā iegūt mieru un harmoniju, atrast īsto dzīves ceļu, ieskatoties sevī. J Individuālā konsultācija (30 min-ziedojums).

Gundega Purmale- ārste, dziedniece ar ilggadēju pieredzi, ‘’cilvēks- rentgens’’, izcila fitoterapeite-zāļu sieva. Gundegas ģimene katru sezonu savāc ap 5 tonnām ārstniecības augu. Pie Gundegas brauc cilvēki uz privātām konsultācijām visdažādākajos dzīves un veselības jautājumos, ne tikai no visas Latvijas, bet arī no ārzemēm. Individuāli pieņems par ziedojumiem (30 min.)

Ineta Jaunciema- topošā dziedniece, apgūst dziedināšanu Akvilonā, gaiša un mīļa, spējīga un redzoša- vada seminārus un meditācijas, individuāli ar rāmīša un/vai svārstiņa palīdzību veic bioenerģētisko diagnostiku, māca kā izmantot dažādus pašizziņas un pašregulācijas mehānismus, dalās savās zināšanas par Kosmosa likumiem. Individuālās konsultācijas SalonāXI, nometnes laikā 30.min-ziedojumi.

Krista Vītola– Kristu jau pazīstiet, kā ‘’labo Gariņu’’ un palīgu no iepriekšējām nometnēm. Krista ir iemīlējusies dejā, jau vairākus gadus apgūst gan moderno deju, gan akrobātiku, gan klasisko baletu vienā no Latvijas godalgotākajām deju grupām ‘’ Kristai ir tuvs viss, kas saistīts ar skaistumu un kustību. J Kristaps Šelegovskis –Capoeira treneris, kuru iepazināt Vasaras Mistērijām- abi kopā radīs rīta spirgtumu Jūsu ķermeņos un sirdīs! JUz tikšanos Jumurdas Muižā!!!