Skropstu pieaudzēšana

Ieteikt
 1

Glittera tetovējumi

txt_122339_uber

Kas ir glittera tetovējums?
Glittera jeb spīduma tetovējums ir īslaicīgs, ūdens noturīgs tetovējums uz līmes bāzes, izmantojot spīdīgus spīdumus. Izmantotā līme ir antialerģiska un neizraisa ādas kairinājumu..

Kā notiek process?
Sākumā klients izvēlas tetovējuma šablonu un spīdumu krāsas. Tālāk seko līmes uzklāšana uz ādas, kurai virsū tiek likti spīdīgie spīdumiņi. Ar speciālu otiņu spīdumi tiek nostiprināti. Nobeigumā noņem šablonu un priecājas par rezultātu.

Cik ilgi turas glittera tetovējums?

Protams, viss atkarīgs arī no tetovējuma kairinājuma biežuma, tetovējuma lieluma u.c. faktoriem. Taču šāda veida tetovējums vidēji turas 1,5 nedēļu.

Cik trafareti un glittera spīdumu krāsas ir pieejamas?

Ir plašs spīdumu un trafaretu klāsts.
Pieejami spīdumi vairāk kā 30 krāsās (gan tumšaki, gan gaišāki zilie, lillā, sarkanie, dzeltenie, rozā, zaļie, zelta, baltie u.c. toņi). Pieejami arī dažādi trafaretu izmēri un veidi.
Ir iespēja nākt arī ar saviem spīdumiņiem vai trafaretiem.

Kas jāievēro pēc procedūras?

Jāatceras, jo mazāk tiek kairināti spīdumi, jo ilgāk tetovējums turēsies. Taču būtisku ierobežojumu nekādu nav. Var apmeklēt gan baseinu, pirti, solāriju, dušu, nebaidoties, ka tetovējums uzreiz noies. Spīdīgie tetovējumi ir diezgan izturīgi un, galvenais, pievilcīgi!


Ļauj savai ādai iemirdzēties!
(sun)