OMA FOOD SIA

Oficiālā lapa
Ieteikt
 38

OMA Produkti


KONSERVĒJUMI



OMA Tomāti marinēti

Tomāti marinēti. JAUNUMS!

"Oma" marinētie tomāti 900ml. spēs iepriecināt jebkura cilvēka garšas kārpiņas. Esam savienojuši kopā pašas gardākās marinādes receptes, lai spētu mūsu Omas marinētos tomātus saukt par īstu "Premium" produktu.



OMA Konservēti zaļie zirnīši

Konservēti zaļie zirnīši. JAUNUMS!

Konservēti zaļie zirnīši 720 ml. Zirņi pieder pie pākšaugu dzimtas. Cilvēkiem tie bija zināmi jau ļoti sen. Zirņi bija plaši izplatīti senajā Indijā un senajā Ķīnā, kur tie bija auglības simbols. "OMA" konservētiem zaļiem zirnīšiem ir maiga un salda garša, Tāpēc tie ir piemēroti salātu gatavošanai.




OMA Klasiskie Gurķi

Klasiskie Gurķi

Klasiskie Gurķi ir mīlētākais un populārākais produkts OMAS piedāvājumā. Oma ir veltījusi vislielāko uzmanību saviem marinētajiem gurķīšiem. Pēc īpašās receptes marinētie gurķi OMA ir gards papildinājums gan ikdienas maltītēm, gan viesību galdā. Tie piedod lielisku garšu svētku salātiem vai baudāmi kā pikanta uzkoda ciemiņiem. Esam pārliecināti, ka šis ir augstākās kvalitātes produkts un neliks Jums šaubīties par tā lielisko garšu.



OMA Marinēti Šampinjoni

Marinēti Šampinjoni

Ar maigu Omas marinādi pārlietie augstākās kvalitātes šampinjoni būs lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Piemēroti arī salātu pagatavošanai vai kā garda uzkoda. Gatavojot pusdienas, vakariņas vai vieglas brokastis, marinētie šampinjoni OMA būs lielisks ēdienkartes papildinājums, lai spētu pārsteigt pat visizvēlīgākā gardēža garšas kārpiņas. Mūsu Oma ticēja savai šampinjonu marinādes receptei un to darām arī mēs, tāpēc esam pagatavojuši, neaizmirstamas garšas un augstākās kvalitātes marinētos šampinjonus.



OMA Marinēti Šampinjoni 1700 ml

Marinēti Šampinjoni 1700 ml

Marinēti Šampinjoni 1700 ml. Tagad OMAS piedāvājumā ir lielāka tilpuma marinētie šampinjoni. Kuru neatkārtojamā garša pārsteidz ik vienu gardēdi.



OMA Krievu Sinepes

Krievu Sinepes

Krievu sinepes OMAir īpaši asas, jo izgatavotas pēc senas receptes. Tām piemīt krievu virtuvei raksturīgā pikantā garša un aromāts. Sinepes lieliski noder kā garšviela gaļai, kā arībieži tiek lietotas par pamatu salātu mērcēm, pievienojot etiķi vai olīveļļu. Tās izmanto arī kā sastāvdaļu majonēzei, vinegretam, marinādēm un bārbekjū mērcei.


GRAUDAUGI 4x125 g

OMA Rīsi parboiled 4x125

Rīsi parboiled 4x125

Tvaicētie (Paraboiled) rīsi OMA 4x125g iepakojumos lieliski noderēs dažādu rīsu ēdienu pagatavošanai, kuros nepieciešami atdalīti, nesaķepuši rīsu graudi, kas nesaiet putrā maisot vai sildot. Šie rīsi pirms slīpēšanas ir apstrādāti ar tvaiku, kas padara tos cietākus un palīdz saglabāt minerālvielas. Tvaicētie (Paraboiled) Rīsi OMA ir iepakoti speciālās paciņās (4x125g), kuras paredzētas vārīšanai. Šis iepakojums ir ērti lietojams pat tiem, kas rīsus iepriekš nekad nav vārījuši. Viss, kas jādara, lai pagatavotu lieliskus rīsus, ir jāuzvāra ūdens, jāpievieno garšvielas, jāieliek rīsu paciņas ūdenī un pēc apmēram 20-25 minūtēm tie būs gatavi.



OMA Rīsi Gargraudu 4x125

Rīsi Gargraudu 4x125

Gargraudu Rīsi OMA ir īpaša rīsu šķirne. Šo rīsu garums ir no trīs līdz piecām reizēm lielāks par to diametru, tiem piemīt neitrāla garša tāpēc tie ir lieliski piemēroti dažādu ēdienu gatavošanai, piemēram, saldajiem ēdieniem, plovam vai arī kā piedeva, dārzeņu, gaļas vai zivju ēdieniem. Gargraudu Rīsi OMAiepakoti speciālās 4x125g paciņās. Šis iepakojums ievērojami atvieglo pagatavošanas procesu. Lai pagatavotu šos rīsus, atliek tikai uzvārīt ūdeni, pievienot tam nedaudz garšvielu, ielikt vienu vai vairākas rīsu paciņas verdošajā ūdenī un pēc 20 minūtēm tie būs gatavi. Rīsi nesaķeps un nepiedegs, kā tas mēdz notikt ar parastajiem rīsiem vārīšanas procesā.



OMA Griķi 4x125

Griķi 4x125

Griķi OMA 4x125g iepakojumā ir ērtākais un vienkāršākais veids, kā pagatavot griķus. Pateicoties šim iepakojumam jums nebūs jārēķina, cik tieši ūdens nepieciešams, lai pagatavotu irdenus un gardus griķus vakariņām vai pusdienām. Jums atliks tikai ieliet ūdeni katliņā, pievienot garšvielas un, kad ūdens uzvārījies, ielikt tajā vienu vai vairākus maisiņus ar griķiem. Griķu gatavošanas laiks ir apmēram 20 minūtes. Griķi OMA 4x125g iepakojumos ir gan viegli gatavojami, gan ērti uzglabājami, turklāt tie satur daudz vērtīgu minerālvielu un vitamīnu.


GRAUDAUGI 1kg

OMA Šķeltie zirņi

Šķeltie zirņi

Šķeltie Zirņi 1kg iepakojumā lieliski noderēs, lai pagatavotu dažādas tradicionālas zupas vai biezputras, kas mūsdienās atkal tiek ļoti augstu novērtētas, tāpat tos iespējams izmantot, lai izmēģinātu pavisam jaunas un oriģinālas receptes. Ir stereotips, ka šķeltos zirņus gatavot ir ļoti grūti, bet augstākās kvalitātes Šķeltos Zirņus OMA pagatavot nav problēmu. Jau pēc pirmās gatavošanas reizes ierastais stereotips būs zudis. Šķeltie Zirņi OMA 1kg iepakojumā ir viegli uzglabājami un to iepakojums lietošanu padara ērtu un vienkāršu.



OMA Grūbas

Grūbas

Grūbu putraimi ir viens no OMA augstākās kvalitātes produktiem, kas nepieciešams ikvienā virtuvē. Tiem ir košs 1 kg iepakojams ar ļoti ērti lietojamu aizdari, kas ļauj tos uzglabāt ilgāku laiku. Tas nozīmē, ka jums nebūs jāsteidzas grūbu putraimus izlietot pēc iespējas ātrāk. Grūbas OMA ir piemērotas dažādu putru pagatavošanai, kā arī kā piedeva vairākām zupām. Grūbu putraimus parasti vāra apmēram stundu un to attiecībai pret ūdeni jābūt 1:3. Vārīšanas laiku var samazināt, tās tvaicējot ūdens peldē. Grūbas OMA satur daudz balastvielu, kuras mūsdienās cilvēku uzturā nereti trūkst.



OMA Prosa

Prosa

Prosa ir viens no visvecākajiem graudaugiem, ko cilvēki izmanto pārtikā. Tā ir pazīstama un to bieži izmanto dažādu ēdienu gatavošanai visā pasaulē. Latvijā prosu parasti izmanto biezputru vārīšanai, tomēr šī produkta pielietojums var būt ļoti daudzveidīgs. No prosas OMA ir iespējams cept maizi, pagatavot arī dažādus saldos ēdienus un kūkas, tāpat prosu nereti izmanto zupām un sautējumiem. Prosu dažādos ēdienos izmanto gan siltu, gan aukstu, to var pievienot salātiem vai izmantot kā pildījumu gaļai. Prosu vāra apmēram 20 līdz 30 minūtes. Prosa 1kg iepakojumos, ko piedāvā OMA ir ērti lietojama un vienkārši uzglabājama.



OMA Baltās pupiņas

Baltās pupiņas

Baltās Pupiņas ir viens no OMA produktiem, kas noderēs ikvienā virtuvē. Tās iespējams izmantot gatavojot zupas vai sautējumus, kā arī lietot atsevišķi kā piedevu. Baltās Pupiņas parasti baltā vai krēmīgi baltā krāsā. Šīs pupiņas ir ar ļoti plānu miziņu un pēc pagatavošanas tās parasti ir mīkstas un irdenas, tāpēc tās nav ieteicamas salātiem. Baltās pupiņas parasti vāra 90 līdz 120 minūtes, bet ja tās iepriekš ir izmērcētas aukstā ūdenī (mērcēšanas laiks apmēram 12 stundas), tad vārīšanas laiks samazinās līdz apmēram 60 minūtēm.



OMA Raibās pupiņas

Raibās pupiņas

Raibās Pupiņas OMA 1kg iepakojumā ir lieliski piemērotas, ja vēlaties gatavot pupiņu salātus, zupu vai jebkuru citu ēdienu. Tās var izmantot mērcēs vai ēst tāpat. Raibajām pupiņām, tāpat kā citām pupiņām ir nepieciešams diezgan ilgs laiks, lai tās pagatavotu. Pirms vārīšanas tās ir jāizmērcē aukstā ūdenī vismaz sešas stundas, bet vārīšanas laiks var pārsniegt pat divas stundas. Šo produktu nav iespējams pagatavot pusstundas laikā. Tas nozīmē, ka, ja vēlaties pagatavot kvalitatīvas un gardas pupiņas, tas ir jāieplāno jau laikus. Raibās Pupiņas OMA 1kg iepakojums ir ļoti ērti lietojams un tas ir piemērots, lai pupiņas uzglabātu ilgāku laiku.



OMA Miežu Putraimi

Miežu Putraimi

Miežu putraimi OMA 1kg iepakojumā lieliski noderēs, lai pagatavotu dažādus tradicionālus ēdienus, kas mūsdienās atkal tiek ļoti augstu novērtēti, tāpat tos iespējams izmantot, lai izmēģinātu pavisam jaunas un oriģinālas receptes. Miežu putraimi satur B vitamīnu, selēnu un proteīnu. Tie palīdz no organisma izvadīt smagos metālus, atjauno to un darbojas arī kā profilakses līdzeklis onkoloģiskajām slimībām. Miežu putraimi OMA ir piemēroti dažādu putru vārīšanai, tos var pievienot arī zupām un sautējumiem, lai piešķirtu oriģinālu un patīkamu garšu. Miežu Putraimi OMA ir viegli uzglabājami un to 1kg iepakojums lietošanu padara ērtu un vienkāršu.



OMA Manna

Manna

Manna OMA lieliski noderēs katras saimnieces virtuvē, jo ir viegli uzglabājamas un augstas kvalitātes. Latvijā, to gatavo no mīkstgraudu kviešiem. Atsaucot atmiņā bērnības garšas, no mannas OMA iespējams izvārīt tradicionālo brokastu putru ar gardu ievārījuma piedevu vai pievienojot dažādas ogas un augļus, pagatavot gaisīgus saldos uzpūteņus. Pateicoties augstajai kvalitātei un ērtajam iepakojumam ēdienu gatavošana ar šo produktu būs daudz ērtāka.



OMA Griķi

Griķi

Griķi ir viens no pazīstamākajiem graudaugu veidiem, ko Latvijā lieto jau ļoti sen. Tiem piemīt ļoti specifiska un izteikta garša. Griķi OMA satur ļoti daudz vērtīgu minerālvielu un vitamīnu, kas uzlabo gremošanas sistēmas darbību, kā arī veicina normālu aknu un aizkuņģa dziedzera funkcionēšanu. Griķus parasti vāra ūdenī vai uz piena bāzes un pasniedz kā putru vai arī ar mērci, sviestu, krējumu vai citām piedevām. Griķu OMA 1kg speciālais iepakojums, ļaus jums nodrošināt šī produkta ērtu lietošanu un kvalitatīvu uzglabāšanu ilgāku laiku.



OMA Rīsi Gargraudu

Rīsi Gargraudu

Augstākās kvalitātes Gargraudainie Rīsi OMA ir pieejami par demokrātisku cenu. Šis OMA produkts ir lieliski piemērots gan, lai gatavotu plovu, gan dažādiem desertiem. Tāpat tos var izmantot, kā piedevu daudzveidīgiem gaļas, zivju un dārzeņu ēdieniem. Tā kā Gargraudainajiem Rīsiem OMA piemīt ļoti neitrāla garša, tie ir piemēroti gan maigiem, gan ļoti asiem ēdieniem. Šī rīsu veida pagatavošanas laiks ir apmēram 15 minūtes. Gargraudainie Rīsi OMA 1kg ir iepakoti ļoti ērtās paciņās. Šis produkts ir ļoti ekonomisks - no viena rīsu iepakojumu iespējams pagatavot vairākas maltītes vienai ģimenei. Gargraudainie Rīsi OMA ir iepakoti speciālās 1kg paciņās, kas nodrošina ērtu lietošanu un ļauj produktu kvalitatīvi uzglabāt ilgāku laiku.



OMA Rīsi Parboiled

Rīsi Parboiled

Tvaicētie (Paraboiled) Rīsi OMA ir augstākās kvalitātes produkts, kas lieliski noderēs ikvienā virtuvē. Parboiled jeb tvaicētie rīsi ir vieglāk pagatavojami nekā citi rīsu veidi, jo tie tik ātri nesaķep un neizšķīst, ja tos nedaudz pārvāra. Šiem rīsiem ir izteiktāka garša nekā parastajiem rīsiem un tajos ir vairāk minerālvielu. Tvaicētos (Paraboiled) Rīsus OMA var izmantot plovam, dažādiem dārzeņu, gaļas un zivju ēdieniem. Šis rīsu veids nav piemērots putrām un saldajiem ēdieniem. Tvaicētie (Parboiled) Rīsi ir iepakoti ērti lietojamās 1kg paciņās un tos ir iespējams uzglabāt ilgāku laiku. Ar vienu produkta iepakojumu pietiek vairāku maltīšu pagatavošanai.