Natural Highways Collection

Ieteikt
 4

Par mums

Ar prieku sveicam Jūs kompānijā Natural Highways Collection Pvt.Ltd.!

Mūsu kompānija dibināta 2009. gadā Indijā un patreiz ir savas darbības ceļa sākumā. Natural Highways Collection nosaukuma izvēle nav nejauša. Kompānijas vārds ir veidots ievērojot seno tautu zinības, kā arī balstoties uz astroloģijas principiem.

Natural Highways Collection, ir starptautiska kompānija, kura ikdienā savā darbā iekļauj mīlestību pret dabu un darbojas saskaņā ar dabas likumiem. Gan rakstiskā preču zīme Natural Highways Collection, gan kompānijas logo ir patentēti, un veidoti, lai simbolizētu videi draudzīgo darbības veidu.

Mūsu kompānijas galvenās vērtības ir cilvēks, augstas darba izpildes kvalitātes serviss, atbildība, godīgums, lojalitāte, labdarība un videi draudzīgais dzīvesveids.

Patreiz viens no Natural Highways Collection galvenajiem darbības virzieniem ir pilna servisa tūrisma pakalpojumu nodrošināšana.

Kā tūrisma aģentūra mēs piedāvājam un organizējam dažāda veida individuālos un grupu ceļojumus sadarbojoties ar ievērojamām un pieredzes bagātām citu valstu tūrisma aģentūrām. Mūsu kompānijas piedāvātie ceļojumi tiek individuāli izstrādāti ņemot vērā katra klienta vēlmes, līdz ar to mēs uzņemamies pilnu atbildību par piedāvāto pakalpojuma kvalitāti.

Vienmēr priecāsimies redzēt Jūs kā gaidītu viesi mūsu ceļotāju lokā. Ceļosim, saudzēsim un rāpsimies pa mūsu skaisto Zemi kopā! Plašāk par mūsu kompānijas piedāvātajiem ceļojumiem un to iespējām Jūs varat saņemt informāciju šeit.

Otrs nozīmīgs Natural Highways Collection darbības virziens ir ekoloģiski tīras un videi draudzīgas produkcijas pārdošana.

Tuvākajā laikā Natural Highways Collection plāno paplašināt savu darbības virzienu piedāvājot importa – exporta preču pakalpojumus gan mazumtirgotājiem, gan vairumtirgotājiem. Ja Jūs esat ieinteresēti šāda veida sadarbībā, lūdzam sazināties ar mums. Mūsu kompānijas konktaktinformācija ir atrodama šeit

Patiesi Jūsu – Natural Highways Collection Pvt Ltd.