Biogrāfija

Šī nav parasta grupa...

Kas ir Guitar - Jam?
Ir daļa ģitāristi, kas laiku pa laikam sa-dže-mo-jas jeb saspēlējas un muzikāli sajūt kopīgu ģitārspēli. Tā nav sacīsktēšanās par to, kurš labāk spēlē!!! Tās ir kā sarunas par kopīgu tēmu, bumbas piespēles vienā ritmā un taktī, ļaušanās improvizācijas gribai un mūzikas izjūtu lādiņš, neiejaucoties valodai, nošugrāmatām, metronomam, vārdnīcām un muzikālajām ietekmēm. Tas ir fantastiski pavadīts laiks un tā ir iekrājama ģitārspēles pieredze. Izmantojot šī portāla iespējas, pirms laiciņa tika izveidota domubiedru grupa "Guitar - Jam", kurā pulcējas neliela daļa šādi tendētu ģitāristu.

Par šo grupu:
Šo grupu veido cilvēki, kas satiekas, lai kopā saspēlētu ģitāras jeb sa-dže-mo-tu. Par tās dalībnieku var kļūt ikviens ģitārists. Ievietotās dziesmas ir ģitār-džema satikšanās vakaru daži audiāli rezultāti. Protams, galvenais, rezultāts pēc šādiem vakariem ir lielisks garastāvoklis, pat neskatoties uz to, ja ieraksts sanācis draņķīgs vai kļūdains. Tāpēc mēs iesakām - vispirms sa-dže-mo-jiet, paeksperimentējiet, uztaisiet ierakstu un liekam klāt jau ievietotajiem gabaliem, lai citi var dzirdēt, rast iedvesmu, atrast sev lidzīgu jam-partneri utt.

Lai ielādētu savu džeam-dziesmu un pievienotos profila mūziķiem, raksti: raziels@inbox.lv


Idejas pirmsākumi: Kādu laiku atpakaļ savā dzimtajā mazpilsētā Rūjienā sadomāju noskaidrot, cik cilveeku, kādi un kā spēlē ģitāras. Apciemojis dažus, sapratu, ka visi ir forši ģitāristi, mums bija patīkami saspēlēt, bet savstarpēji viņi līdz šim saspēlējuši reti vai to nedara. Vēlāk kaut ko līdzīgu pasāku Rīgā. Apciemoju kā arī aicināju pie sevis mājās pazīstamus ģitāristus, pa laikam šo to interesantu izdevās arī ierakstīt. Grupa "Guitar - Jam" izveidota ar mērķi informēt džeam-ģitāristus kā arī pārējos cilvēkus par to, kā tas izklausās, par to, cik daudz, dažādi un neparasti ir ģitāristi un ko tie spēj izveidot saspēlējoties.

Dalībnieki

Kārlis

Ģitāra

Āris

Ģitāra

Rihards

Ģitāra

Piens

Bass

Artūrs

Ģitāra

Uģis

Ģitāra

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam