Lednex.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 20

LED gaismas tāfele!

Kas tad īsti ir LED gaismas tāfele?!
gal_249356692_gm

Jaunās LED gaismas tāfeles ir lieliska alternatīva tradicionālajām tāfelēm, ar iespēju mainīt Jūsu ziņojuma tekstu. Izgaismotās tāfeles ir spēcīgs un jauns veids, kā veicināt Jūsu produktu un pakalpojumu noietu. LED gaismas virsmas ļaus sasniegt visaugstākos pārdošanas rādītājus, kādi Jums jebkad ir bijuši.


  • Ātri uzstādāmās un ļoti viegli lietojamās LED tāfeles ir izdevīgs veids kā pasniegt Jūsu ziņojumu, lai tas būtu ļoti labi redzams un piesaistītu daudz lielāku uzmanību. 

  • LED gaismas tāfele– izgaismota divkārši rūdīta akrila virsma, uz kuras iespējams attēlot jebkādas rakstu zīmes un simbolus dažādās krāsās. 

  • LED tāfele var iemirdzēties vairākos toņos – baltā, sarkanā, zaļā, zilā, dzeltenā, oranžā un violetā. Katram no tiem iespējams piemērot 38 mirgošanas režīmus, kuru regulēšanā var izmantot pogu pie displeja, vai 54 režīmus, izmantojot tālvadības pulti. Pateicoties LED apgaismojumam sākotnēji izvēlētā flomāstera krāsa var tikt mainīta, izmantojot regulēšanas režīmus, tādējādi padarot Jūsu ziņojumu spilgtu un pamanāmu. Lieciet vārdiem un zīmējumiem iemirdzēties briljanta krāsās, izmantojot speciālos fluorescējošos flomāsterus. Lai nodzēstu esošo ziņojumu, nenāksies nopūlēties – ar drānu ātri un viegli notīriet ekrānu un turpiniet zīmēt, ko vēlaties. 

  • Šīs gaismas virsmas īpaši piesaistīs potenciālo klientu uzmanību, ļaujot Jums ātrāk sasniegt uzstādītos mārketinga mērķus un palielināt ienākumus. 

  • Tāfeli varat novietot jebkurā Jums vēlamajā vietā - gan uz bāra letes, gan pie sienas vai skatlogā, kā arī uz statīva.

Tāfeles var tikt izmantotas dienas ēdienkartes, īpašo piedāvājumu, cenu akciju u.c. attēlošanai. Taču tāpat gaismas tāfeles ienesīs interesantu noskaņu Jūsu mājās un uzlabos Jums garastāvokli.


Populārākās gaismas virsmas izmantošanas vietas:

         * restorāni 

         * kafejnīcas

         * bāri

         * ēdināšanas iestādes 

         * naktsklubi

         * kazino

         * veikali

         * izstādes

         * u.c.