Ikariam.LV

Ieteikt
 10

Par forumu

gal_267488031_large

Kamēr spēle rit savu gaitu - notiek ēku celtniecība, tiek trenēti kareivji un spiegi, kuģi pāri jūrām dodas iekarot svešas zemes vai pārdot dabas veltes, un Tu neko nevari iesākt, iekams kāda no šīm darbībām nav pabeigta, Tu vari lietderīgi un patīkami pavadīt laiku, apmeklējot Ikariam.LV forumu. Tajā Tu noteikti atradīsi sev ko noderīgu.

Ja esi iesācējs, kas vēl pietiekami labi nepārzina spēles stratēģijas un iespējas, Tu šeit atradīsi izvērstu informācijas par tām, varēsi uzdot jautājumus un saņemt atbildes par visdažādākajām situācijām spēlē, iepriekš, protams, pārliecinoties, vai uz šādu jautājumu jau nav atbildēts. Forumā ir uzkrāta bagātīga informācija par Ikariam latviešu spēlētāju pieredzi.

Ja esi pieredzes bagāts spēlētājs, arī tad atradīsi, ar ko forumā nodarboties. Tu vari piedalīties dažādos konkursos, palielīties ar saviem sasniegumiem ekonomiskajā un militārajā attīstībā, iegūt informāciju par spēles aktualitātēm, ziņot par novērotajām kļūdām vai negodīgiem spēlētājiem, saņemt atbalstu no kopienas vadības un citiem foruma biedriem.

Arī tad, ja Tu šobrīd nespēlē Ikariam un pat negrasies to darīt, ienāc forumā! Mēs dzīvojam spraigu, notikumiem bagātu dzīvi. Šeit ne vien tiek apspriesti ar Ikariam saistītie jautājumi, bet arī vienkārši labi pavadīts laiks kopīgās sarunās par visdažādākajām tēmām. 

Daudzas no foruma sadaļām un tēmām ir pieejamas jebkuram interneta lietotājam, taču piedalīties kopējās diskusijās, konkursos un sacensībās, balsot par idejām un konkursantu darbiem, atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem vai saņemt atbildes uz saviem Tu vari tikai tad, ja esi reģistrēts foruma lietotājs.

Reģistrēšanās forumā ir bez maksas. Vienīgais, kas no Tevis tiek prasīts - ievērot foruma noteikumus un spēt sazināties ar pārējiem foruma lietotājiem latviešu valodā, kas ir oficiālā Ikariam.LV foruma saziņas valoda.

Uz tikšanos forumā!