Estētikas Studija

Oficiālā lapa
Ieteikt
 20

HISIRIS – JUTĪGAS ĀDAS ATJAUNOŠANATeksta lapa

HISIRIS – JUTĪGAS ĀDAS ATJAUNOŠANA


Pēc statistikas, ne mazāk kā 35% cilvēku saskaras ar jutīgas ādas problēmām, kas saistīts ar ādas lipīdu barjeras novājināšanos, kura aizsargā no ārējās vides nelabvēlīgas ietekmes un no pārmērīgas mitruma iztvaikošanas caur ādu. Klīniski šis stāvoklis var izpausties kā sausums, lobīšanās, velkošas sajūtas, priekšaicīgas novecošanās pazīmes (grumbas, audu novājināšanās), pigmenta plankumi, apsārtums un kapilāru paplašināšanās (kuperoze), blāva un nevienmērīga sejas krāsa, jutīgas ādas stāvokļa pasliktināšanās plakstiņu apvidū. (tumši apļi, sīkas grumbas, tūska). Formula HISIRIS veicina jutīgas ādas pārvēršanu normālā, atjaunojot epidermas lipīdu substanci pateicoties aktīvo ingredientu kompleksai iedarbībai.

Trīs galvenie aktīvie kompleksi atgriež „normālas ādas” statusu:

1. BIO-MATRIX COMPLEX – identisks pēc procentuālā sastāva un struktūras ādas lipīdu barjerai, atjauno bojāto ādas barjeru no ārpuses, kavē pārmērīga mitruma iztvaikošanos caur ādu un agresīvo vielu iekļūšanu iekšā.

2. Parastā ceriņa (Syringa Vulgaris) meristēmas Histomēriskās šūnas – aktivizē šūnu elpošanu un atjauno bojātas ādas aizsargpotenciālu.

3. Baltie māli un Amazones mežu vērtīgie augu ekstrakti – novērš jau esošos ādas defektus, kuri radušies bojātas lipīdu barjeras dēļ, tiem piemīt pretiekaisuma, nomierinoša, kapilāru nostiprinoša un apsārtumu samazinoša, tonizējoša un stimulējoša iedarbība, noblīvē epidermu, piesātina ar vitamīniem un oligomentiem.


Procedūrā ietilpst:

• Sejas, kakla un dekoltē zonas ādas attīrīšana ar attīrošo pieniņu;

• Sejas, kakla un dekoltē zonas ādas tonizēša ar tonizējošo losjonu;

• Aktīvā Bio-seruma uzklāšana;

• Plastificējošās maskas uzklāšana;

• Bio-krēma uzklāšana.


HISIRIS kosmetoloģijas produktu līnija