SIA DODAM

Oficiālā lapa
Ieteikt
 3

DODAM tulkojumi

SIA DODAM galvenā darbības sfēra ir tulkošana, un uzņēmuma misija ir piedāvāt individuālu risinājumu katram klientam atkarībā no tulkojuma lietošanas mērķa.

SIA DODAM ir progresīvs uzņēmums, kas, aktīvas komunikācijas ceļā ar nozares speciālistiem un sociālajiem partneriem  risina pakalpojumu un servisa pilnveidošanas jautājumus.

Uzņēmumā tiek izmantotas jaunākās tehnoloģijas, ar kuru palīdzību kvalificētiem tulkotājiem gan lauku sētā, gan jebkur citur pasaulē tiek nodrošināts darbs, bet klientiem operatīva tulkojumu veikšana un piegāde.

SIA DODAM misija ir nodrošināt

Kā mēs strādājam

SIA DODAM ir pieejams visiem klientiem jebkur, kur ir internets vai pasta nodaļa. Arī tad, ja tulkojamais dokuments sākotnēji nav elektroniskā formātā, to var ieskenēt vai nofotografēt un atsūtīt mums pa elektronisko pastu. Ja ir nepieciešams apliecināts tulkojums, zvaniet, un mēs paskaidrosim, kā to vislabāk nokārtot taupot laiku un naudu tieši Jūsu situācijā. Ja vēlaties saņemt komunikācijas pakalpojumu, tas ir vēl vienkāršāk – vienkārši piezvaniet mums, un mēs zināsim, kā palīdzēt.

Kā mēs dodam vārdu

SIA DODAM devīze ir „Dodam vārdu!”:

*mēs dodam vārdu, apliecinot uzņēmumā veiktos tulkojumus Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā

SIA DODAM komanda ir īpaši specializējusies juridisko tekstu tulkošanā. Mums ir ilggadēja pieredze pasūtījumu sniegšanā dažādām valsts un pašvaldības institūcijām, kā arī ārvalstu organizācijām, kurām regulāri esam tulkojuši liela apjoma materiālus. Pie mums ir iespējams pārtulkot vienkāršus tekstus (vēstules, CV, studiju darbu anotācijas u.c.), kā arī nozaru, medicīniskus un tehniskus tekstus visdažādākajās valodu kombinācijās.