Ziedot.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 39

Ziedot.lv Kiosks

Šobrīd Latvijā ir ļoti daudz izsalkušu ģimeņu, vecu cilvēku, slimu bērnu un citu nelaimē nonākušo, kuriem ļoti nepieciešama mūsu palīdzība un atbalsts.

Cenšoties uzlabot esošo situāciju, un nodrošināt palīdzību tiem, kam tā nepieciešama Ziedot.lv izveidoja pirmo tirdzniecības vietu Latvijā, kas pircējiem piedāvā iegādāties sociāli jūtīgu sabiedrības locekļu izgatavotus darbus.

Ziedot.lv kiosks ir īpašs ar to, ka sniedz iespēju izmantot savas prasmes tieši tiem cilvēkiem, kuriem tik ļoti nepieciešams mūsu atbalsts. Ziedot.lv kioskā ir iespējams iegādāties daudz un dažādus rokdarbus, rotaļlietas, keramiku, auduma izstrādājumus un citas brīnišķīgas preces, kurās ar savām rokām un sirds siltumu ir darinājuši jaunieši ar intelektuālās attīstības traucējumiem, vientuļās māmiņas, bez darba palikušie, invalīdi no aprūpes centriem, vecmāmiņas un studenti.

Papildus tam arī Ziedot.lv kioska darbinieki būs vientuļās māmiņas, bezdarbnieki, pirms pensijas vecuma cilvēki un citi sociāli mazāk aizsargāti līdzcilvēki, kam nepieciešams finansiālais atbalsts.

Katrs pirkums, kas tiek izdarīts Ziedot.lv kioskā, sniedz atbalstu kādam no šiem labajiem cilvēkiem, kas produktu radījuši, turklāt, pilnīgi visa peļņa tiek ziedota kādam no Ziedot.lv labdarības projektiem, kuru pircējs ir izvēlējies atbalstīt.