Ziedot.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 39

Par fondu "Ziedot.lv"

Ziedot.lv ir labdarības portāls, kas sniedz iespēju privātpersonām un uzņēmumiem izmantot internetu, lai īstenotu savu vēlmi palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.

Ar savu ziedojumu jūs varat palīdzēt bērniem izaugt, veciem cilvēkiem sagādāt gaišu dzīves nogali, aizsūtīt pārsteigumu savai pirmajai skolai un īstenot vēl neskaitāmus labdarības mērķus!

Mūsu mērķis ir veicināt pozitīvas sociālās izmaiņas, piedāvājot iespēju ziedot. Mēs ticam, ka Latvijas sabiedrība grib sniegt atbalstu tiem, kuriem klājas visgrūtāk un kuriem nepieciešama tikai neliela palīdzība, lai sāktu jaunu dzīvi.

Ziedot.lv ir labdarības portāls, kas palīdz ziedot. Portāls identificē tos projektus, kuri ir svarīgi sabiedrībai un kuri risina konkrētās problēmas būtību, nevis cīnās ar sekām.

Ziedot.lv ir iespēja uzņēmumiem un privātpersonām izmantot internetu, lai paustu savu sociālo atbildību par līdzcilvēkiem un vidi, un darīt to ērti, bez ievērojamiem laika tēriņiem. Un to darot, veidot Latviju par valsti, kurā līdzcilvēks palīdz līdzcilvēkam un visa nācija kopā izjūt atbildību par katru indivīdu atsevišķi. Mūsu vērtības ir stipra sabiedrība ar demokrātisku pārvaldību, brīva tirgus ekonomika un ilgtspējīga attīstība.

Ziedošanai izmantot Ziedot.lv ir droši un uzticami. Ziedot.lv profesionāļu komanda rūpīgi izvērtē katru projektu pirms tā ievietošanas portālā un kontrolē saņemto ziedojumu izlietojumu. Portāls nodrošina ziedojumu izlietojuma pārraudzību, atskaišu izsūtīšanu ziedotājiem un projektu administrēšanu, par to neieturot starpniecību. Ziedotājiem ir tiesības saņemt atskaites par sava ziedojuma izlietojumu un iesniegt sūdzību Ziedot.lv ekspertu komisijā. Swedbank kā kvalitatīva interneta bankas risinājuma piedāvātājs Latvijā nodrošina ātru, ērtu un drošu ziedošanas mehānismu. Jūs varat būt droši, ka ziedojums sasniegs mērķi. Jūs varat būt droši, ka ziedošanas dati tiks aizsargāti.

Labdarības portāls Ziedot.lv tapis fonda “Ziedot” un Swedbank sadarbības rezultātā ar mērķi veicināt pozitīvas sociālās izmaiņas. Pateicoties šai sadarbībai, Ziedot.lv no Jūsu ziedojumiem neietur nekādu komisijas vai starpniecības maksu. 100% no ziedojumiem nonāk mērķim.