Tavs Meistars

Oficiālā lapa
Ieteikt
 14

Apsaimniekošana

Mūsu klients ir mūsu vērtība! Tādēļ īpašu vērību pievēršam augsta līmeņa klientu apkalpošanas servisam. Sasniedzamība, operativitāte un rūpes par Jūsu vajadzībām būs ikdienišķas lietas, ko jutīsiet, kļūstot par mūsu klientu!
Apsaimniekošana ir sarežģīts un darbietilpīgs proces, kuru ēkas īpašnieks parasti izvēlas uzticēt profesionāļiem, kas ar to nodarbojas, jo pašiem uzturēt darbiniekus, ir ekonomiski neizdevīgi. Tādēļ lai atvieglotu jūsu ikdienu, mēs izskatīsim jūsu projektu un radīsim labāko sadarbības risinājumu.
Mūsu kompānija ir gatava sadarboties ar visu nozaru uzņēmumiem, kā arī ar privātpersonām. Mēs atradīsim labākos risinājumus, katram konkrētam objektam, kas palīdzēs jums ietaupīt, racionāli apsaimniekojot jūsu īpašumu. Mēs esam gatavi apsaimniekot visu jūsu īpašumu ar visiem tās darbiem, kurus esat gatavi mums uzticēt. Tomēr, ja jums patstāvīga apsaimniekošana nav nepieciešama, mēs piedāvājam izsaukumu servisu, kur varēsiet izmantot visus mūsu pakalpojumus tajā brīdī kad uzskatīsiet to par nepieciešamu.
Pie sniegtajiem pakalpojumiem apsaimniekošanā ietilpst:
1. Ēkas pieguļošās teritorijas uzturēšana, labiekārtošana; 
2. Vasarā tā ir zāles pļaušana, teritorijas uzkopšana, kā arī varam piedāvāt dārznieka pakalpojumus. Ziemā, tīram sniegu no jumtiem un visas teritorijas
3. Ēkas uzturēšana un remontdarbi; 
4. Paveiksim visa veida darbus, sākot no pamatiem un beidzot ar jumtu
5. Visa veida ārējas un iekšējās apdares darbi; 
6. Fasādes siltināšana un defektu labošana, stāvlaukumu apzīmējuma krāsošana, kosmētiskie darbi
7. Inženiertīklu uzturēšana un remonts; 
8. Ūdensvads, kanalizācija, apkure, kondicionēšana, ventilācija
9. Elektroapgādes darbi; 
10. Visa veida remonts, jaunu līniju izbūve, rozešu maiņa, vājstrāvu līniju apkalpošana
11. Avārijas situāciju nekavējoša lokalizācija; 
12. Avārijas vietas uzkopšana un tālāko bojājumu novēršana