Tavs Meistars

Oficiālā lapa
Ieteikt
 14

Būvniecība

SIA "Tavs Meistars" ir gatavs nodrošināt visneiedomājamāko projektu realizāciju. Pieredze, kas ir uzkrāta darbojoties būvniecības tirgū, ved mūs izzināt arvien jaunākus un interesantākus risinājumus, tādejādi vienmēr ar aizrautību uzsāksim standarta un nestandarta projektu realizāciju.
 
Uzņēmums līdz šim ir realizējis visdažādāko objektu būvniecību, sākot no privātmājām un beidzot ar daudzstāvu biroju ēku būvniecību. Vienmēr no pasūtītājiem, paveiktajos objektos, ir bijušas tikai pozitīvas atsauksmes, kas liecina par mūsu darbinieku profesionalitāti un darba kvalitāti. Arī nākotnē mēs paveiksim visu, lai Pasūtītājs vienmēr būtu apmierināts un smaidītu.
 
SIA "Tavs Meistars" palīdzēs jums realizēt visa veida būvniecības un projektēšanas darbus, ēku rekonstrukciju, plaša profila inženierkomunikāciju projektēšanu un būvniecību, celtniecības materiālu un aprīkojumu komplektāciju un piegādi, tāmju dokumentācijas sastādīšanu, celtniecības tehnisko un ekonomisko analīzi, projektēšanas dokumentu un nepieciešamo būvniecības atļauju skaņošanu, projektu vadību, tehnisko uzraudzību, objekta nodošanu ekspluatācijā, kā arī objektu pēcnodošanas apkalpošanu.
 
Gaidīsim jūs ar vēlmēm, par kuru realizāciju mēs parūpēsimies!