STALVE - aizkari, žalūzijas, aizkaru dizains, audumi, interjers

Oficiālā lapa
Ieteikt
 10

Dāvanu kartes

Dāvanu kartes

Dāvanu karte
Katram apkārt ir mīļi un tuvi cilvēki – draugi, radinieki, kolēģi, paziņas, kuriem laiku pa laikam dzīvē notiek īpaši notikumi vai gaidāmas svinības. Šeit pat nav nozīmes vai tā ir dzimšanas diena, izlaidums, māmiņdiena, paaugstinājums darbā, kāzas vai kāds cits tikpat īpašs pasākums. Svarīgākais ir tas, ka katros svētkos vēlamies šos savus tuvos cilvēkus īpaši iepriecināt, parādīt viņiem savas rūpes, atzinību un sirsnību. Izrādīt to, ka šis cilvēks ir patiesi mums ļoti nozīmīgs, ka vēlamies, lai viņa sirsniņā rodas prieks un acis sāk starot. Viens no veidiem, kā iepriecināt sev mīļos cilvēkus, ir dāvināt dāvanas. Tomēr pat zinot, ko šis cilvēks patiesi vēlētos, nav tik vienkārši uzdāvināt viņam dāvanu, jo jūsu gaume no dāvanas saņēmēja gaumes var atšķirties. Piemēram, jūsu tuvinieks skaidri zin, ka vēlās dāvanā saņemt dekoratīvos spilvenus, ka viņam tieši ir nepieciešams jauns atsvaidzinājums interjerā, viņš ir iedomājies šiem spilveniem konkrētu krāsu, kādu viņš izšuvumu vai dekoratīvo maliņu gribētu šiem spilveniem, bet jūsu izpratne par krāsām un materiāliem var atšķirties. Jau iedomājoties, piemēram, zilu krāsu vienam tā asociējas ar debeszilu krāsu, otram atkal tuvāka ir tumši zilā krāsa, citam interesanta liekas zaļganzila. Cilvēkiem gaumes un vēlmes ir dažādas un tas ir jauki un pat skaisti, jo tas veido mūsu ikdienu krāsaināku un interesantāku. Tādēļ rodas jautājums, ko dāvināt? Ir tik daudz idejas dāvanām - iespējas un variantu, tomēr dāvināt konkrētas lietas ir nedaudz riskanti.
 
Lielisks risinājums ir dāvanu karte, tā ir iespēja cilvēkam parādīt, ka esat dzirdējis šī cilvēka vēlmi (piemēram, saņemt dāvanā jaunus dekoratīvos spilvenus), bet galējo izvēli par krāsu, audumu un noformējumu ir iespēja izdarīt viņam pašam. Cilvēki ļoti augstu novērtē to, ka viņiem ir iespēja pašiem izvēlēties sev piemērotāko, bet tai pašā laikā var sajust to, ka dāvinātājs ir par viņu domājis un patiešām meklējis viņam piemērotāko dāvanu, ko arī parāda dāvanu kartes.
Mūsu dāvanu karte sniedz plašas iespējas interjera dizaina un mājas tekstila šūšanas jomā. Iekārtojot telpas, aizkaru dizains vai interjera dizains ir ļoti svarīgi, lai telpās radītu harmoniju un mājīguma sajūtu. Aizkari telpu atsvaidzina, padara gaišāku vai tieši otrādi ar tiem var mazliet pieklusināt pārāk spilgtus toņus vai saules gaismu. Aizkari telpai spēj piešķirt romantisku vieglumu, modernu vienkāršību, rotaļīgu prieku, izsmalcinātu vai pat karalisku eleganci, vai jekburu citu raksturu, kādu cilvēks vēlas šai telpā redzēt. Vēl bez aizkariem saskaņotu stilu interjerā rada arī dekoratīvie spilveni, krēslu pārvalki, baldahīni, žalūzijas utt. Šie ir tikai daži piemēri un idejas dāvanai. Stalves dāvanu karte sniedz plašas iespējas, jo iespējams ir viss, kas ir saistīts ar mājas tekstilu un ne tikai – sākot ar skaistiem, individuāla dizaina dekoratīvajiem spilveniem un beidzot ar jaunu aizkaru noformējumu logiem. Ja īsti nav skaidrs, ko dāvanas saņēmējs no tā visa varētu gribēt, tad var dāvināt dāvanu karti konkrētas summas vērtībā.
 
Šīs dāvanu kartes ir jaukas dāvanas dzimšanas dienā, dāvanas sievietei, jo sievietēm patīk iekārtot mājokli un radīt kaut ko jaunu. Tās var būt arī kā dāvanas vīrietim, jo vīrietis iespējams, ka sen jau vēlās vecajam dīvānam piešķirt jaunu izskatu vai atsvaidzināt telpas iekārtojumu, ievedot tur jaunās idejas, ko piedāvā interjera dizaina speciālisti.
Aizkaru dizaina dāvanu karte ir ļoti laba dāvana kāzās. Kāzas ir jauns sākums, brīdis pēc kura jaunais pāris var iekārtot savu mājokli. Šie svētki simbolizē to, ka turpmāko dzīves ceļu jaunais pāris ies kopā roku rokā. Dāvanas kāzās tiek dāvinātas, lai jaunlaulātajiem ir vieglāk uzsākt kopdzīvi. Parasti kāzās dāvina vērtīgas lietas, kas var noderēt jaunā pāra saimniecībā. Dāvanu kartes, kura sniedz iespēju pielikt logiem skaistus aizkarus vai glīti iekārtot mājokli ir atbilstošas un pat nepieciešamas kāzu dāvanas.
 
Skaisti un mājīgi iekārtotā mājoklī katram ir iespēja piedzīvot tūkstošiem laimes mirkļu, skanīgu smieklu, kā arī reibumu no griešanās dejā, un tieši to jau mēs arī novēlam katram mums tuvajam, mīļajam cilvēkam, kuru vēlamies patiesi un no sirds iepriecināt.