Fotogrāfe - Rebeka Larionova

Ieteikt

Pakalpojumi - fotogrāfs

Fotogrāfs - pirmkārt, ir dzīves stils, neskatoties uz to ka fotogrāfi ir tie cilvēki, kuri pelna fotografējot. Par fotogrāfu sauc cilvēkus, kuri rada fotogrāfijas ar fotoaparāta vai fotokameras palīdzību. Fotogrāfs ir cilvēks kas iemūžina svarīgus dzīves mirkļus.
Piedāvāju plašu foto sesiju pakalpojumu klāstu un iespēju izveidot fotogrāfijas jebkurai dzīves situācijai un mērķim. 

Kāzu fotogrāfs Kāzas – tas ir unikāls un neatkārtojams brīdis, kuram noteikti ir jāpaliek atmiņā uz visu mūžu! Kāzu fotogrāfijas būs ne tikai cienīgs papildinājums ģimenes albumā, bet arī brīnišķīga un neaizmirstama dāvana viesiem. 

Izbraukuma fotosesija 
 Ne vienmēr ir jānorobežojas ar studijas telpām. Izpaudiet sevi caur dabu un krāsainiem interjeriem.

Reklāmas fotografēšana 
Lai veicinātu biznesa nākotni, jebkurai precei un pakalpojumam ir nepieciešama laba vizualizācija. Viens no panākumu sasniegšanas pamatprincipiem ir nodrošināt sevi ar augsta līmeņa reklāmas materiālu! 

Priekšmetu fotografēšana 
Akcentē galvenās priekšmeta rakstura iezīmes. Izvietosim priekšmetu un izcels akcentus tā, lai attēlotu priekšmetu no labākās puses un piešķirt konstrukcijām un būtiskiem elementiem īpašu uzmanību – tādā veidā pasniegts, priekšmets izdevīgi atšķirsies, piemēram, no konkurentu darba. 

Bērnu fotosesija 
Bērnu fotogrāfijas ne vienmēr izdodas tādas, kādas vēlētos – mazie grozās un nesēž uz vietas gaidot, kad mammīte vai tētis nofotografēs. Tieši tāpēc šo uzdevumu nodot profesionāļu rokās ir daudz uzticamāk – mācēsim noķert to īsto brīdi. Papildiniet savu ģimenes arhīvu, kā arī dāvājiet iespēju saviem radiem un tuviniekiem baudīt augstas kvalitātes bildes no ģimenes jaunās paaudzes. 

 Ģimenes fotosesija 
Ģimene nav tikai tas, kā Jūs jūtaties kopā un uztverat viens otru, bet arī tas, kā Jūs redz apkārtējie. Ģimenes fotogrāfijas palīdzēs Jums veidot pozitīvu viedokli par Jūsu „sabiedrības tēlu”, kā arī satuvinās Jūs pašus. Protams, arī pašiem būs patīkami skatīties uz bildēm, redzot visu laimīgo ģimeni kopā. 

 Arhitektūras un ainavu fotografēšana 
 Pasaulē ir tik daudz vietas, kuras ir vēlme iemūžināt, lai īstenotu kādu mērķi. Dažādojiet garlaicīgas arhitektūru fotogrāfijas vai ainavu panorāmas, fotografējot tās radošākas.

 Jubileju un svinību fotogrāfs 
 Tik reti izdodas apvienot ģimenes locekļus, draugus, klases biedrus vai darbinieku kolektīvu kuplākā skaitā, tieši tāpēc šādi notikumi noteikti ir jāiemūžina – kad katram ir laimes un prieka atspulgi acīs un smaidos. 

 Portretu fotosesija 
 Katra cilvēka sejai ir savas unikālās īpašības. Katrs cilvēks ir īpašs savā veidā. Katrs no mums ir unikāls un ļoti individuāls! Palīdzi sev atklāt savu skaistumu. 

 Individuālās fotosesijas 
 Saglabāt atmiņā sevi veiksmīgākajos leņķos, studijā vai brīvajā dabā. Izpaudiet savu fantāziju fotogrāfijās. 

 Reportāžas fotografēšana 
Ikdienas dzīvē notiek daudz interesanti un svarīgi notikumi. Tos nepieciešams zināt, tie ir jāatceras un jāiemūžina.

 Portfolio 
 Tiem, kas kādā veidā saista sevi ar aktiera vai modeļa karjeru, ir svarīgi, lai būtu profesionāli izēvelēts skatuvisks tēls, kurš pauž raksturu īpatnību kopumu, kā arī parāda Jūs pašus dažādos garastāvokļos, emocijās un tēlos. 

Vecmeitu ballītes fotosesija 
 Drīz vecmeitu ballīte? Jūsu draugi noteikti parūpēsies sagatavot kaut ko neaizmirstamu un galvu reibinošu. Varbūt, tik fantastisku, ka visu pilnīgi pat nevarēs atcerēties. Mūsdienās nav fantāzijas robežas un katrs cenšas īpaši izcelt savu pēdējo tušiņu, un mēs nodrošināsim, lai šī brīnišķīgā diena paliek atmiņā uz visiem laikiem. 

Grūtnieču/ Punča fotosesija
Tā ir lieliska iespēja iemūžināt vienu no īpašākajiem notikumiem Jūsu dzīvē – bērniņa gaidības. Un, par cik šis ir ļoti rets un unikāls notikums, kas reti kad novērojams vairāk par divām, trim reizēm sievietes dzīvē, tas viennozīmīgi ir pelnījis tā iemūžināšanu skaistās fotogrāfijās.

 Foto apstrāde 
 Bilžu apstrāde. Foto montāža. Krāsu korekcija.