Fotogrāfe - Rebeka Larionova

Ieteikt

Filmēšanas un montāžas pakalpojumi - video operātors.

Semināru, konferenču un prezentāciju filmēšana 
 Mūsdienu pasaulē ir nepieciešama atskaite par jebkuru progresu darbā, bieži vien tas tiek īstenots ar video operatoru pakalpojumu. 

 Pasākumu un svinību filmēšana 
 Tik reti izdodas apvienot ģimenes locekļus, draugus, klases biedrus vai darbinieku kolektīvu. Šādi notikumi noteikti ir jāiemūžina. Neierobežojiet sevi tikai ar fotogrāfijām, parūpējieties arī ar videofilmas iegūšanu kuru skatīties var atkal visā lielajā un draudzīgajā pulkā!

Reklāmas filmēšana 
 Veiksmīgam biznesam ir svarīgi, lai visām precēm un pakalpojumiem būtu laba vizualizācija. Izklāstiet stāstu par savu produktu vai pakalpojumu. 

 Koncertu video filmēšana 
 Galvenais video operatora uzdevums - nodot koncerta atmosfēru, lai skatītāji spētu sajust visu enerģētiku un pilnībā izbaudītu priekšnesumu. 

 Prezentāciju video filmēšana 
 Prezentācijas par precēm un pakalpojumiem tiek veiktas regulāri, bet ir iespējams uzfilmēt video un ievietot internetā, kur tas atradīsies visu laiku, nodrošinot jaunu klientu piesaisti. Tā būs iespēja arī Jums pašiem izvērtēt stiprās un vājās puses no „skatītāja redzesloka”. Piedāvāju filmēšanas organizatoriskos darbus, filmēšanu, montāžu un video klipus izgatavošanu. 

 Kāzu filmēšana 
 Iemūžini savas dzīves brīnišķīgāko pasākumu ar video operātora palīdzību. Kāzu video būs ne tikai cienīgs papildinājums ģimenes video arhīvā, bet arī brīnišķīga dāvana par neaizmirstamu notikumu. Bērnu filmēšana Papildiniet savu ģimenes arhīvu, kā arī dāvājiet iespēju radiem un tuvajiem baudīt jaunās paaudzes bildes augstā kvalitātē, ne tikai statistiski, bet arī dinamiski. 

 Dokumentālo filmu filmēšana 
 Jums ir ko pastāstīt pasaulei par sevi, par savu dzīvi, par dzīvi Jūsu organizācijā vai Jūsu apkārtējo vidi? Mūsu uzņēmums palīdzēs izveidot emocionālu, krāšņu un patiesu augstās kvalitātes filmu.