Biogrāfija

Nedaudz par mani!
Hei! Paldies ka velti laiku lai apmeklētu manu profilu.

Esmu izveidojis šo profilu lai padalītos ar jums savos darbos un konstruktīvs viedoklis vienmēr ir noderīgs un ja jums patīk ko dzirdat, tad man ir vēl lielāks prieks.

Mūzika ir bijis mans hobijs jau diezgan ilgu laiku, bet pievērsties tā nopietni mūzikai ir sanācis tikai pēdējā laikā un savā veidā palīdz man atbrīvoties no negatīvā man apkārt. Tāpēc manas dziesmas bieži vien atspoguļo manas emocijas vai situācijas kas notiek ap mani. Es necenšos rakstīt dziesmas kas būtu izdomātas vai tāpēc, ka pagājušā mēneša topā bija kas līdzīgs, kā arī necenšos iekarot latvijas vai ārzemju topus. Lielākā daļa dziesmu ir angļu valodā, jo man tā liekas vieglāk, taču bija interese pamēģināt arī latviski. Sanāca vai nesanāca, nezinu - spriediet paši.

Stils kādā rakstu dziesmas ir nedaudz neparasts manuprāt, kā jau teicu lielākoties balstoties uz emocijām un ikdienas situācijām ap mani. Teksti nav izdomāti no zila gaisa un fantāziju zemēm. Manuprāt katrs cilvēks var savilkt kādas paralēles klausoties manos darbos, protams netrūkst arī nedaudz humora. Viens no populārākajiem latviešu hip hop māksliniekiem no kā es esmu iedvesmojies ir Gacho, taču tas nav vienīgais. Ir vairāki ārzemju mākslinieki kas ir varbūt vairāk vai mazāk iespaidojuši to, kā es izpaužu savas emocijas. Tikai daži no tiem ir: The Game, Ice Cube un protams Eminem.

Gribu izteikt lielu paldies GBoy Productions par sadarbību un atbalstu visu šo laiku, tieši viņš mani pamudināja un iedvesmoja rakstīt latviešu rap, bez viņa nebūtu sanācis.

Vēlos atgādināt, ka es neesmu profesionālis un šis ir tikai mans hobijs un ļoti ceru uz konstruktīvu kriticizmu kas palīdzēs man virzīties uz kvalitatīvāku mūzikas izpildījumu.

Neaizmirsti ka tie mazie "Patīk" un komentāri palīdz motivēt cilvēkus un it īpaši amatierus kā es, tāpēc būšu pateicīgs par katru no tiem.

Tas nu īsumā viss, jauku jums dienu un izbaudiet!

Dalībnieki

Tuvākie pasākumi

Atvērt jaunā logā

Mūzika

Uzaicini sekot mūziķa profilam