MMT serviss

Oficiālā lapa
Ieteikt

Biljarda galda tīrīšana


Biljarda galda kopšana ir tik pat svarīga, kā jebkura paklāja un mīksto mēbeļu tīrīšana. Katrs gruzis un traips var spēcīgi ietekmēt spēles iznākumu. Saskarsmē ar netīrumiem spēles bumbiņas var mainīt ripošanas ātrumu un kursu.

Šis spēļu galda audums sastāv no vilnas, un tam ir nepieciešama profesionāla tīrīšana, lai virsmas materiāls žūšanas laikā nesarautos, vai pretēji - neizstaipītos.

Biljarda galda mīkstā materiāla šķiedrās sakrājas netīrumi, gruži, kurus ne vienmēr ir iespējams pamanīt. Īpaša biljarda kopšana ir nepieciešama tādās atpūtas vietās kā pirtis, bāri, spēļu zāles un citur, kur klienti, labi pavadot laiku, bieži vien paši negribot vai nemanot to sasmērē. (piem. tiek izliets dzēriens) Šādos gadījumos ir steidzami nepieciešams veikt dziļo ķīmisko tīrīšanu, negaidot, kad traips paspēs „ieēsties” materiāla šķiedrās, tās sakrāsojot un neatgriezeniski sabojājot galda vizuālo izskatu.

Lai galds nezaudētu savu spēles kvalitāti, profilaktiskā tīrīšana būtu jāveic vismaz reizi gadā.

Izvēloties biljarda galda tīrīšanu pie MMT servisa meistariem, Jūs ne vien ietaupīsiet savu laiku un līdzekļus, bet arī iegūsiet tīru un skaistu spēles galdu - Jūsu un Jūsu klientu ērtībām!

Tāpat piedāvājam apstrādāt biljarda galda virsmu, tā pasargājot to no netīrumiem un straujas nolietošanās, kā arī padarot vieglāk kopjamu pašu spēkiem.


Cenrādis

Pakalpojums                    AprakstsCena
Biljarda galda tīrīšana                    gb35.00 - 50.00 €