MMT serviss

Oficiālā lapa
Ieteikt

Paklāja ķīmiskā tīrīšana

Paklājam nav jābūt tikai vizuāli tīram. Lai kāda materiāla tas nebūtu, vienmēr vajadzētu atcerēties to reizi pa reizei iztīrīt, lai tas ne tikai izskatītos, bet arī būtu tīrs.

Gruži, putekļi, smilti – tie ir netīrumi, kas ieķeras paklāja saros un kurus ir grūti izsūkt ar parasto mājas putekļusūcēju. Viss grūtāk paklāju ir dabūt tīru tad, ja mājās ir mājdzīvnieki un to spalvas, vai ja uz iemīļotā paklāja viesību laikā izlīst vīns vai kāds cits dzēriens. Izvēloties veikalos pieejamos paklāju tīrīšanas līdzekļus ir jābūt piesardzīgiem, jo tie var paklāju neatgriezeniski sabojāt. Ķīmija var saēst paklāja šķiedras un tas var kļūt izmetams. Katrs paklājs ir savādāks – vilna, kokvilna, sintētika – katram paklājam ir atšķirīga kopšana un kopšanas līdzekļi.

Lai Jums nebūtu risks sabojāt paklāju tīrot to pašrocīgi, mēs piedāvājam to iztīrīt ar profesionālu tiem paredzētu tehniku, īpaši izvēlētu ķīmiju, un par draudzīgām cenām. MMT meistari Jūsu paklāju padarīs skaistu un tīru, individuāli izvēloties paklājam piemērotāko ķīmiju un tīrīšanas metodi.

Rūpējoties par klientu drošību un veselību, visi mūsu tīrīšanas līdzekļi neizraisa alerģijas, tie ir draudzīgi videi, dzīvniekiem un cilvēkiem!


Cenrādis

Pakalpojums         AprakstsCena
Paklāja ķīmiskā tīrīšana         m24.00 €
Kurjera pakalpojumi         Rīga un apkārtne4.00 €