Gemstor.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 28

Citi jautājumi

Garantija
Visām Internetveikalā esošajām precēm tiek dota 24 mēnešu garantija, ja tikai ražotājs nav noteicis savādāk. Kopā ar preci Jūs saņemat garantijas talonu, kurā norādīta garantijas servisa adrese un garantijas nosacījumi. Lai izmantotu garantiju, nepieciešams saglabāt preces garantijas talonu un preces pirkuma apliecinošs dokuments (pirkuma čeks, pavadzīmi precei).

Izstrādājumu sertifikācija

Uz visiem Gemstor veikala zelta un sudraba juvelierizstrādājumiem tiek atzīmēta tā kvalitāte jeb uzlikta prove. 
Savukārt, visiem juvelierizstrādājumiem ar dimantu (briljantu), smaragdu, safīru un rubīnu tiek izsniegtas Latvijas proves biroja kvalitātes apliecības (birkas). Gemstor klientiem tas ir bezmaksas pakalpojums. 
Papildus pēc klienta pieprasījuma, par atsevišķu samaksu, Gemstor var veikt arī citu juvelierizstrādājumos iestrādāto dārgakmeņu testēšanu, Latvijas proves biroja kvalitātes apliecības (birkas), kā arī identificēšanas pārskata un ekspertīzes sertifikāta izsniegšanu. 
Pakalpojuma cena ir atkarīga no dārgakmeņu veida, izmēra, slīpējuma formas, kā arī pakalpojuma veikšanai noteiktā termiņa. Lai saņemtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mūsu operatoriem.

Gredzenu izmēri

FAQ

Ja rodas jautājumi, iesakām sazināties ar operatoriem pa tālruni  +371 660 660 76+371 2002 81 10 vai pa e-pastu info@gemstor.lv.

Mēs garantējam individuālu pieeju katram klientam.