Gemstor.lv

Oficiālā lapa
Ieteikt
 28

Apmaksas un piegādes nosacījumi

Kad Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts, uz Jūsu e-pasta adresi Jūs saņemsiet rēķinu apmaksai un informāciju par pasūtījuma statusu.

Apmaksas nosacījumi:

(1) Priekšapmaksa 100%. Maksājumus par precēm var veikt, izmantojot: bankas pārvedumu, PayPal vai maksāt ar VISA un MasterCard .

(2) CASH ON DELIVERY (COD) skaidras naudas iekasēšana piegādes brīdī – pakalpojums, kurā ietvaros pircējam tiek nodrošināta iespēja apmaksāt pasūtīto preci ar skaidro naudu kurjeram, piegādes brīdī. Pakalpojums ir pieejams tikai sūtījumiem Latvijas un Baltijas teritorijā.


Piegādes nosacījumi
:

Pircējs saņem preci 1-14 kalendaro dienu laikā pēc naudas līdzekļu saņemšanas pārdevēja kontā (operators apliecina pasūtījumu: telefona zvans, e-pasts). Piegādes laiks tiek noteikts pēc vienošanās ar operatoru un kurjeru. Nepieciešams pārliecināties par pareizi norādītu piegādes adresi.

Piegādes metodes:
Preču saņemšana kompānijas GEMSTOR birojā bezmaksas.

Kurjerpasts visā Latvijas territorijā (DPD). Piegādes vērtība Rīgā, Rīgas rajonā un Latvijā 5 LVL.

Kurjerpastu citās valstīs (FEDEX, DPD). Piegādes vērtība uz Igauniju, Lietuvu 7 LVL / 10 EUR. Piegādes vērtība pa Eiropu 14 LVL / 20 EUR


Kurjerpasta piegāde bezmaksas pāsūtos virs 123 LVL.
Interneta veikala operators sazinās ar pircēju un apstiprina preces esamību.

Ja rodas jautājumi, iesakām sazināties ar operatoriem pa tālruni  +371 660 660 76+371 2002 81 10 vai pa e-pastu info@gemstor.lv.
Mēs garantējam individuālu pieeju katram klientam.