FashionFish

Ieteikt
 1

PAR MUMS

txt_306421_uber

FashionFish (turpmāk mīļi dēvēsim par FF) ir jauna modes lietu platforma, kas piedāvā ikvienam iegādāties, demonstrēt un, protams, tirgot. Mūsu mērķis ir nenodalīt jauno, glamūrīgo no vintage un klasikas.

FF ir kā modes saliņa, kurp nokļūstot rodas iespēja iegūt vērtīgu lietu „lomu”. Tieši tādēļ par simbolu izvēlējāmies astoņkājīti, kas koķeti piemiegs ar aci, ja būsi kopā ar mums un modi vairāk par minūti.

Mēs nekritizēsim un nevērtēsim modes stilus, bet izcelsim mūsuprāt interesantāko un skaistāko. Ierodoties Ņujorkā, jauno Keriju Bredšovu draudzenes pamāca ar vārdiem – „Ņujorkā vajag stilu! Jābūt tādai, kāda esi, TIKAI LABĀKAI. JĀSPĪD!” Tādēļ aicinām katru no jums būt radošiem, stilīgiem un īpašiem, veidojot savus profilus FF paspārnē. (Reģistrācijas un lietošanas noteikumus skatīt sadaļā – lietošanas noteikumi.)

Visiem, kuri vēlas ne tikai pirkt un pārdot, FF piedāvā sadaļu "Spogulis", kur ikvienam ir iespēja parādīt sevi kādā sev tīkamā spoguļattēlā. Iespēja dalīties ar citiem, parādot savus skaistākos, stilīgākos un neparastākos dzīves mirkļus. Neturi sveci zem pūra! Šajā sadaļā ir arī iespēja balsot un vērtēt par sev patīkamāko Spoguļa īpašnieku.

FF ir jauna dzīvības forma, kas, iespējams, vēl mainīsies, pielāgosies un pārtaps. Īpaši domājot par saviem lietotājiem, piedāvājam lietošanai divas dažādas krāsu lapas. Gaišāka ar nosaukumu – Klasika un melnā ar nosaukumu – Lakrica. Pamēģini un sajūti sev tuvāko! Un neaizmirsti pastāstīt par savām sajūtām FashionFish, jo mēs vēlamies SPĪDĒT, spīdēt kopā ar jums!