Vista Milānas gaumē ✨ 2 personām Sastāvdaļas: 450 g kartupeļu 2 vistas krūtiņas bez ādas 150 ml skābais krējums 2 daiviņas ķiploka 1 citrons 50 g rīvmaizes Loki Salātlapas Sāls, pipari, olīveļļa Gatavošana: 1. Ieslēdz krāsni uz 220 grādiem, nomazgā kartupelīšus, sadali gareniski uz pusēm, liec uz cepamās pannas, pievieno olīveļļu, sāli, piparus, gatavo atpuveni 25 minūtes. 2. Vistas krūtīņas liec starp pārtikas plēvi vai papīra loksēm. Saplacini tās ar katliņa palīdzību, uz tām uzsitot līdz tās ir plānas. 3. 100g skābo krējumu liec bļodā, pievieno citrona miziņu, mazliet sulas, ķiploku, sāli un piparus. Otrā traukā liec rīvmaizi, pievieno sāli. Vistu mērcē krējumā tad rīvmaizē. 4. Uz uzsildītas pannas pievieno olīveļļu, liec vistas krūtiņas, gatavo atpuveni 5 min no katras puses, līdz zeltainas maliņas. Izvairies no liekas vistas grozīšanas, lai tā izdotos kraukšķīga. 5. Gatavo salātu mērci, atlikušo krējumu sajauc ar citrona sulu, olīveļļu, sāli, pipariem, lokiem. 6. Maigi iemaisi salātlapas mērcē, pasniedz pie vistas, atlikušos lokus pārkaisi kartupeļiem un servē. #receptes #gatavo #vakarinas #ediens #pusdienas #vista #blohs #recepšublogs #edisim #idejas #vakarinuidejas #druskuapstajies
| ← iepriekšējā | 8. no 31 | nākamā → |
