Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2013

Pāris klikšķi līdz skaistai atpūtai 1

Viens no populārākajiem kolektīvās iepirkšanās portāliemPerkamKopa.lv jau otro gadu saviem lietotājiem dāvina iespēju laimēt ceļojumu uz eksotisku valsti, kā arī citas vērtīgas balvas.

Katru darba dienu dienu spēles dalībnieki Draugiem.lv saņēma jaunu uzdevumu un informāciju par dienas balvām. Izpildot uzdevumu, visi piedalījās loterijā par dienas balvu un automātiski arī lielajā loterijā par galveno balvu – ceļojumu divatā uz Turciju. Jo vairāk uzdevumi izpildīti, jo lielāka iespējas laimēt galveno balvu! 

Uzdevumi bija pavisam vienkārši – katru dienu jādodas ceļojumā pa dažādām portāla sadaļām un jāmeklē desmit balvas sastāvdaļas- krāsainas lēcas, žurnāla vāka puzles gabaliņi vai sporta kluba hanteļu komplekts. 

“Jau vairāku gadu garumā PerkamKopa.lv pircēji ir skaidri parādījuši, ka viņiem interesē ne tikai iepirkties ar ievērojamu atlaidi, bet arī sajust spēles garšu. Pagājušajā gadā mēs ielās izvedām vairāk kā 600 cilvēku, šogad Draugiem.lv spēlē piedalījās nu jau rekordliels skaits dalībnieku. Tas ne tikai priecē mūs, bet arī uzliek pienākumu nākamajā reizē izdomāt kaut ko vēl aizraujošāku,” par jauno spēli stāsta PerkamKopa.lv vadītāja Liene Grenevica. 

Desmit klikšķi līdz balvai

“Veselības fabrika” piedāvāja trīs mēneša abonementus trenažieru zālē bez laika ierobežojuma. Atrakciju parks “Plunkšķis” astoņiem laimīgajiem dāvināja dāvanu kartes Ls 12 vērtībā. Interneta lielveikals “manaslecas.lv” piešķīra piecas dāvanu kartes Ls 20 vērtībā. Izdevniecība “Lilit” izlozēja 10 četru mēnešu abonementus jebkuram izdevniecības žurnālam. “Ze Donats” kārumniekiem dāvināja 20 kastes ar 12 virtuļiem katrā. Skrundas muiža diviem laimīgajiem pāriem deva iespēju pavadīt nakti un nobaudīt brokastis vienā no skaistākajām Latvijas muižām. Savukārt gardie, pufīgie, ar augļiem pildītie „Ņamma“ kliņģeri iepriecināja 10 veiksmīgākos dienas uzdevuma veicējus. “Dinamo Rīga” dāvāja iespēju klātienē redzēt Dinamo ledus kaujas. “Cherry Picking” dāvāja piecas krāsainas sajūtu virtenes ar 32 bumbiņām katrā. “Dzintars kosmētika” 15 laimīgajiem dāvināja savas jaunās sērijas - Be Trendy vīriešu vai sieviešu kosmētikas komplektus.

“Šādā spēlē uzvarēju pirmo reizi. Protams, biju ļoti priecīga, kad ieraudzīju sevi starp uzvarētājiem. Iegūt galveno balvu gribētu ikviens, bet esmu reāliste - uzvarētājs būs tāds, kas nebūs vinnējis dienas spēlē. Neticu, ka kādam varētu tik ļoti laimēties un viņš varētu iegūt divas balvas. Bet gribētu gan. Citiem iesaku noteikti piedalīties, jo balvas ir tik foršas,” stāsta pirmās spēles balvas ieguvēja Gunta Vēvere.

Galvenā balva 8 dienu ceļojums divatā uz saulaino Turciju

Pilnībā apmaksāts ceļojums no “Cruise Line” - lidmašīnas biļetes un četru zvaigžņu viesnīca Vidusjūras krastā - kas gan var būt romantiskāks par šo? Viesnīca bez maksas parūpēsies par Jūsu brokastīm, pusdienām un vakariņām, iekļaujot arī vietējo dzērienu degustāciju. 
100 % bezrūpība, brīvība un romantika – jūs jau sen esat to pelnījuši!

Apsveicam uzvarētāju! Uz Turciju dosies Ilze! Kopā spēlē piedalījās 10 5995 dalībnieku! “Pirmo reizi esmu vinnējusi tik lielu balvu, lai gan dažādās interneta aktivitātēs iesaistos samērā bieži. Sākumā tiešām neticēju, ka uzvarētāja esmu es, jo esmu skeptiska. Noticēju tikai tad, kad sazinājos ar PerkamKopa.lv. Spēle bija izklaidējoša un viegla, gluži tāda, kāds būs mans ceļojums uz Turciju,” Oranžērijai stāsta galvenās balvas ieguvēja Ilze.

Pērn par godu savai jau otrajai apaļajai jubilejai PerkamKopa.lv saviem faniem un klientiem sarīkoja aizraujošu atrakciju – orientēšanos pilsētas džungļos ar attapības, izturības un uzņēmības elementiem. Visiem sacensību dalībniekiem bija pēc aptuvena apraksta jāatrod vairāki objekti visdažādākajos Rīgas nostūros, turklāt jāizdara tas dažu dienu laikā. Toreiz galvenā balva bija ceļojums uz Ēģipti. 

17 cilvēkiem patīk

Vairāk