Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Aprīlis, 2013

No darba brīvajā laikā top populārākā aplikācija Apple datoriem 12

 Draugiem.lv mākslinieka Gustava Cīruļa veidotā aplikācija Apple Mac datoriem kļuvusi par pasaulē populārāko kategorijā – izstrādātāju rīki.

Draugiem.lv darbinieki daļu sava darba laika var veltīt radošiem eksperimentiem. Šobrīd veiksmīgākais eksperimentētājs izrādījies mākslinieks Gustavs, kurš izveidojis nelielu, īpaši Apple datoriem domātu aplikāciju, kas ļauj ērtāk lietot dažādus īpašos teksta simbolus.

Pēkšņi populārs

Aplikācija Characters  Mac veikalā ievietota jau pirms gada, bet tikai tagad tā pēkšņi ieguvusi lielu popularitāti. Ticamākais izskaidrojums – tā nejauši iekļuvusi kāda ietekmīga bloga veidotāja redzeslokā. Par Gustava veikumu gandrīz vienlaikus savus lasītājus informējuši nozares lielākie vaļi - macstories.net un macworld.com, tiem sekoja ieraksti arī citos blogos. Tā rezultātā Gustava e-pasts pēkšņi pārvērties par klientu apkalpošanas servisu – no visām pasaules malām sākuši birt jautājumi un komentāri, bet Characters īsā laikā ieņēma pirmo vietu web dizaina aplikāciju TOPā un joprojām turas saraksta augšgalā.

Gustavs Cīrulis

Nākamā aplikācija – mērķis Las Vegasa

Jau pirms negaidītā veiksmes stāsta Gustavs uzsāka darbu pie nākamās aplikācijas – Inboard, kas domāta dizaineriem un projektu vadītājiem. Tā lietotājiem ļaus ērti uzglabāt un organizēt ekrānšāviņus. Panākumu iedvesmots draugiem.lv mākslinieks pieteicis savu jaunāko veikumu balsojumam par labāko jauno aplikāciju, kuras uzvarētājam būs iespēja savu darbu prezentēt Las Vegasā, kur pulcēsies tūkstošiem web dizaineru un nozares speciālistu.

32 cilvēkiem patīk

Vairāk