Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2016

Rasēns apbalvo kustīgos! 5

Ar priecīgās ziņām noslēdzies šī gada pēdējais rudens mēnesis - novembris. Rasēns ir izlozējis kustību konkursa uzvarētājus! Rasēna kustību prieki ir kļuvuši par ilggadēju "Food Union" un "Draugiem.lv" sadarbības projektu, kas mudina ģimenes ne tikai būt kopā, bet arī visiem kopīgi uzdejot. 
Kopumā konkursā “Rasēns dejo” šogad tika iesūtīti vairāk nekā 10 000 video, pie tam katrs nākamais – labāks par iepriekšējo. Šogad mūs īpaši patīkami pārsteidza arī vecākais dancotājs, kurš 72 gadu vecumā mierīgi turēja līdzi visiem jaunajiem. Spēlētāji bija lielie malači un veselu mēnesi cītīgi kustējās un dejoja, lai iegūtu godīgi nopelnītās balvas. 
Aicinājām visus uzvarētājus pie mums, lai kopīgiem spēkiem draugiem.lv telpās izlozētu katram pienākošās balvas. Sūtām vissiltākos apsveikumus visiem dalībniekiem, kuri izlozes kārtība saņēma GoPro kameru, iPad Mini, skrituļdēli, skrejriteni, giroskūteri un veselas 5 Snap polaroīda kameras.

Rasēna kustība

Rasēnam patīk būt enerģiskam un aktīvam. Un, būdams aktīvs sabiedrības loceklis, Rasēns dibināja savu kustību. Tā ir kustība par kustību! Ar lecieniem, kūleņiem, riteņiem, skrituļdēļiem, deju soļiem un visu, kur jākustas! Protams, ar kustēšanos vien nepietiek! Rasēns vienmēr saka, ka jāatceras uzņemt nepieciešamos vitamīnus stipriem kauliem, asam prātam un enerģijai ikdienā! Un Rasēna piens ir lielisks veids, kā to izdarīt! Atceries – kusties kur un kad vien sanāk!
Jo kustēties nozīmē dzīvot aktīvi! Tas ir ne tikai veselīgi, bet arī ļoti jautri!

59 cilvēkiem patīk

Vairāk