Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2013

Oranžērijai 1 gads 43

Oranžērijai 1 gads

Lietas un cilvēki mūsu dzīvē ienāk dažādi. Vieni iebrāžas un izmaina visu, kas bijis pirms tam, citi nemanāmi ieņem savu vietu kā mozaīkas gabaliņš – precīzi savā vietā – it kā visu mūžu tur bijis. Tā tas notika ar Oranžēriju – vismaz mums ir sajūta, ka tā allaž bijusi savā vietā.

...tā allaž bijusi savā vietā.

 Oranžērija nepretendē uz skandaloziem atklājumiem, dziļiem pētījumiem vai žilbinošām slavenību foto galerijām – tās mērķis nav piesaistīt milzu auditoriju vai pārdzimt jaunā medijā. Oranžērija ir siltumnīca, un Oranžērijas stāsti ir dārznieka lepnums par labo tomātu ražu, kreņķis par kaitēkļu uzbrukumu, pārdomas par jauno piparu šķirni vai padoms, kādus salātus labāk iesēt pavasarī, bet kurus vēlāk, kad vairāk saulītes. 

Draugiem.lv ir siltumnīca, kurā aug dažādi projekti, strādā radoši cilvēki, veiksmes mijās ar neveiksmēm – tas ir dzīvs organisms un mums gribas ar jums dalīties savās sajūtās, emocijās, veiksmēs un arī grūtajos brīžos.

Oranžērija vēl tikai meklē savu īsto seju. Mēs vēlamies, lai tajā būtu gan stāsti par cilvēkiem, kas veido portālu, gan par tiem, kas atrod brīnišķīgas iespējas, kā draugiem.lv izmantot. Esam dzirdējuši viedokli, ka tajā vajadzētu iekļaut analītiskus materiālus par industriju, kuru pārstāv draugiem.lv, iespējams, ka Oranžērija var kļūt par platformu jaunajiem žurnālistiem vai vienkārši radošiem cilvēkiem.

Šis ir brīdis, kad esam krustcelēs un jautājam – kurp doties? Uzraksti mums – kā Tev paticis līdz šim lasītais un ko Tu vēlētos redzēt turpmāk Oranžērijā?

45 cilvēkiem patīk

Vairāk