Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2016

Oranžērijai pussimts 23

Šis Oranžērijas numurs ir pēdējais, ko mēs radām, bet Tu lasi tieši šādā formātā. Tādu bija vairāk kā 50. Mēs turpināsim rakstīt, lai pastāstītu par jaunumiem portālā, Draugiem Group attīstībā, turpināsim izcelt savu lietotāju pievienoto saturu, meklēt interesantus cilvēkus, piedāvāt piedalīties aizraujošos projektos – viss paliks tāpat, gandrīz tāpat. 
draugiem.lv
Turpmāk mūsu rakstus meklē draugiem.lv un Draugiem Group lapās, seko tām un ziņas pašas Tevi atradīs Runā plūsmā. Tagad par dažādiem jaunumiem uzzināsi nevis vienu reizi mēnesī, bet visa mēneša garumā, kad par ziņām varēs teikt – svaigs un karsts!
Ja Tevi šī ziņa mazliet skumdina, tad zini, ka mēs arī mazliet skumsim pēc tā sarkanā cipariņa pie sadaļas Raksti, kas katru pirmo mēneša dienu aicināja atvērt jaunāko Oranžēriju, jo ieradumam liels spēks, bet mēs ticam, ka šīs izmaiņas dos iespēju mums rakstīt vairāk, Tev uzzināt ātrāk. 
Draugiem Group
Tāpēc noteikti ik dienu ielūkojies sadaļā Šodien, ja vēl neesi to izdarījis, kļūsti par sekotāju mūsu lapām – draugiem.lv, Draugiem Group. Mēs turēsim acis un ausis vaļā, lai pamanītu tās īpašās lietas, ko pievieno savā profilā, bet, ja Tu vai kāds Tavs draugs dara ko interesantu, publicē ko tādu, kas noteikti „jāceļ saulītē”, dod mums zināt, raksti mums, jo nemainīgi draugiem.lv ir portāls, ko mēs radām visi kopā!
Paldies, Tev, mūsu lasītāj!

86 cilvēkiem patīk

Vairāk