Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Februāris, 2014

Īsās ziņas 7

Dažādi notikumi draugiem.lv birojā

Dons draugiem

Janvāra sākumā Draugiem.lv birojā viesojās mūziķis Dons, lai ierakstītu reklāmas klipiņu videokonkursam. Konkursā ikviens var iesniegt savu video, iedziedot dziesmas „Pēdējā vēstule“ pirmo pantiņu.

Divi uzvarētāji saņems īpašu balvu –  ielūgumu uz 14.februāra koncertu, līdzi varēs ņemt draugu, pirms koncerta tikties ar Donu, kā arī piedzīvot fantastisku dienu - ciemoties Star FM, Draugiem.lv birojā, doties foršās pusdienās utt. - katrā ziņā uzvarētājus gaida pārsteigumiem pilna diena, viņi arī būs pirmie, kas brauks ar oficiālo Dona transportu - busu, ar ko vēlāk pārvietosies pats Dons un grupa.

Francijas žurnālisti interesējas par Draugiem.lv 

Žurnālistu delegācija piecu cilvēku sastāvā no Francijas medija France 24 kopā ar Latvijas deputāti Eiroparlamentā Sandru Kalnieti ieradās vizītē Draugiem.lv grupā, lai veidotu sižetus par Latviju un veiksmīgākajiem mūsu valsts uzņēmumiem. 

Viesi uzteica Draugiem.lv spēju būt vadošajam sociālajam medijam savā valstī, kā arī novērtēja kompāniju Vendon, kas iekaro Francijas tirgu un gudrās mājas risinājumu Istabai.com

Noskaties sižetu (angļu valodā): Latvia joins the euro club 

Draugiem.lv atzīts par iekārojamu darba devēju

Gada sākumā notika speciālistu darba portāla “CVmarket” rīkotā konference “Iekārojamākais Latvijas darba devējs 2013”, un tās ietvaros tika apbalvoti pērnā gada TOP10 Latvijas iekārojamākie un mīlētākie darba devēji. Draugiem.lv par tādu atzīts aptaujā līdzās Latvijas lielākajiem uzņēmumiem "Latvenergo", "Lattelecom", "Latvijas Mobilais Telefons”, "Latvijas Dzelzceļš", "Swedbank", "Air Baltic", „Laima”, "Latvijas Gāze"un "Latvijas valsts meži".

Draugiem.lv Personāla vadītāja Santa Līce-Krūze (pirmā no labās) saņem atzinības rakstu
Respondentu visbiežāk minētie argumenti bija tādi, ka šiem uzņēmumiem piemīt lojalitāte, kvalitatīvas sadarbības kultūra un ir svarīgs zīmola prestižs. Tāpat aptaujas dalībniekiem ir svarīgs atalgojums un nodrošinātā finansiālā drošība, kā arī sniegtās sociālās garantijas, kas darbiniekiem rada drošības sajūtu.

Seko līdzi citām ziņām no draugiem.lv mūsu biroja Lapā

11 cilvēkiem patīk