Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Decembris, 2016

Draugos ar dzeju un vingrošanu 1

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?
Mūsdienās jaunieši tik pie datoriem sēž? Nav jau īsti  tā, ir ļoti daudz talantīgu jauniešu, kas atrod veidus kā sevi parādīt mākslā, mūzikā, sportā. Ielu vingrošana prasa daudz laika treniņos un arī lielu apņēmību, lai sasniegtu iecerēto. Lūk, viena no jauniešu kompānijām, kas sevi atraduši tieši šajā nodarbē un draugiem.lv dalās ar saviem sasniegumiem.
Novembris bija mūsu mīļās Latvijas svētku mēnesis. Vēl turpinām pārskatīt svētku bildes, atcerēties svētku dienās piedzīvoto. „Apmīļo, saulīte, mūsu zemīti ,” dzied šoreiz grupa TirkizBand un mēs dungojam viņiem līdz.
Lietotāju dienasgrāmatās var atrast visdažādāko saturu – gan mīļākās dziesmas, iedvesmas citātus, pārdomas, dažādus pārpublicējumus. Bet vai zināji, ka lielākā statistika, Man patīk skaits un ieteikumi ir tām dienasgrāmatām, kurās tiek publicēta pašu lietotāju dzeja? Tieši tā, tāpēc šoreiz piedāvājam nevis kāda konkrēta autora darbus, bet aicinām dzejas pasaulē Parunāsim sadaļā, kur tiek apkopoti pieteiktie autoru dzejoļi un stāsti.

54 cilvēkiem patīk

Vairāk