Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Aprīlis, 2016

Dāvana Latvijas simtgadei 22

Portāls draugiem.lv, atzīmējot savu 12 gadu jubileju, iemūžina savu darbinieku vārdus Likteņdārza “Draugu alejā”, un aicina to darīt arī citus Latvijas uzņēmumus.​
“Savā jubilejā mēs izlēmām dāvināt draugiem.lv komandai šādu unikālu un mūžīgu dāvanu, kas vienlaikus ir dāvana Latvijai. Mēs aicinām tāpat rīkoties ikvienu ilgtspējīgu Latvijas uzņēmumu - iemūžināt savas komandas vārdu Latvijas Likteņdārzā,” aicina draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks, piebilstot, ka bruģakmens ar vārdu var būt arī lieliska dāvana dzimšanas dienā, izlaidumā vai ģimenes svētkos.
Gluži kā mūsu senči, latu pie lata liekot, mums sarūpēja Brīvības pieminekli, mēs nākamajām paaudzēm ceļam Likteņdārzu. Tā centrālais simbols ir bruģētā “Draugu aleja”, kuras izbūvē aicinām piedalīties visus Latvijas iedzīvotājus. Ziedojot 10 EUR, alejā tiks iebūvēts unikāls, no Latvijas pelēkā akmens tēsts bruģakmens ar iegravētu Tavu vai kāda Tev mīļa tuvinieka, vai drauga vārdu un uzvārdu.
Katrs ziedotais bruģakmens saņem īpašu sertifikātu, kas arī kalpo kā apliecinājums dāvinājumam. 2018.gadā Latvijai apritēs 100 gadu un tautas veidotais Likteņdārzs būs dāvana mūsu bērniem un mazbērniem valsts dzimšanas dienā.
Draugiem.lv pirmais lietotājs reģistrēts 2004.gada 24.martā un šobrīd portālu ik mēnesi apmeklē 640 000 unikālo lietotāju, tai skaitā 57 000 lieto portālu tikai no viedtālruņa un 110 000 regulāri pieslēdzas no Lielbritānijas, Īrijas, Vācijas un citām ārvalstīm.
Portālu uztur 45 profesionāļi - programmētāji, dizaineri, projektu vadītāji, reklāmas speciālisti un administratori. Portāls ir senākais Draugiem Grupas projekts, kurā ietilpst 15 dažādi uzņēmumi, kuros strādā vairāk kā 180 darbinieki, no kuriem 60 nodarbināti ASV ražotnē Printful.

98 cilvēkiem patīk

Vairāk