Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Februāris, 2016

Atrasts draugiem.lv - no siltas sirds 0

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?
Šobrīd mediji ik dienas ziņo par to, kā jūtas mūsu valsts prezidents Raimonds Vējonis, kuram ir veikta sirds operācija un tagad noris atveseļošanās process. Cilvēku līdzpārdzīvošana un sveicieni, ko tie sūta prezidentam ir aizkustinoši. Veseļojies, Prezident! Un sargi sevi arī Tu! 
Svieciens no 
JĒKABPILSMADONASJELGAVAS un citām Latvijas vietām!
Ja portālā esi manījis vēl kādus sveicienus un laba vēlējumus Raimondam Vējonim, iekopē saiti tepat komentāros.

Katram gadalaikam ir sava burvība. Ziemas izklaides ir viens pluss šim aukstajam gada posmam, bet otra pozitīvā lieta, ka viss apkārt kļūst balts un skaists, kas priecē ikviena acis, es pat gribētu teikt – dvēseli. Sniegotu galeriju ir ļoti daudz, šoreiz mūs uzrunāja divas no tām – ziema un Latvijā palikušie čivinātāji tajā.

Mīnus 20 grādi vai atkusnis ziemas vidū ar ledainām ietvēm un drēgnu lietu – viss viens, daļa sapņo par sauli, siltumu un palmām. Daļa sapņo, daļa dodas ceļojumā un bauda to. Linda Balode draugiem.lv Ceļojumu sadaļā ir pievienojusi plašu un interesantu stāstu par savu ceļojumu uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Paņem krūzi tējas, iekārtojies ērtāk un noteikti izlasi.