Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Novembris, 2015

Atrasts draugiem.lv - skaistā pasaule 0

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Lapu spārdīšana Siguldā ir klasika, bet  koki kā saules staru pielieti ir ne tikai tur, Latvijā ir daudz skaistu vietu, ko apskatīt, apčamdīt, nogaršot un ieelpot. Pavisam neliela, bet ļoti skaista ir Cesvaine, tās iedzīvotāji ir īsti savas pilsētas patrioti. Viņu lepnums ir Cesvaines pils. Neesi nekad vēl bijis tur? Noteikti aizbrauc, bet līdz tam pakārdini sevi ar burvīgām ainām no Cesvaines, noskatoties nelielu video.

 Vai izmēram ir nozīme? Daudzās situācijās visticamāk nav, tomēr skati, kas atklāj, cik cilvēks ir sīks pret dabas lielumu un varenību ir visnotaļ iespaidīgi. Šoreiz mūs uzrunāja Bena Latkovska ceļojums ASV. Indiāņu ar spalvām uz galvas neesot atradis, tāpat kā īsti kovboji esot liels retums, bet elpu aizraujošu dabas skatu gan ir bijis ļoti daudz. Gan lielisks stāstījums, gan foto atskats.

Katrs mirklis mums apkārt ir apbrīnas vērts, bet ne vienmēr to pamanām, ne vienmēr to novērtējam. Tāpēc bieži vien īpašu uzmanību izpelnās fotogrāfijas, kurās kādi ikdienišķi brīži ir apstādināti un ļauj mums uz lietām sev apkārt paraudzīties citādāk. Pavisam neliela šāda rakstura galerija arī pie mums, Oranžērijā. Uģis Kozlovskis – Augļi.

30 cilvēkiem patīk

Vairāk