Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Augusts, 2015

Jauns bilžu konkurss pēc jūsu lūguma 3

Bilžu konkurss, kurā bija iespēja laimēt naudas balvu 1000 eiro, ir noslēdzies, un pēc lietotāju lūguma notiek jauns – Mana pilsēta.

Iveta Tumaševiča

Draugiem.lv lietotāju vidū ir daudz profesionālu fotogrāfu, kuri, publicējot bildes portālā, sasniedz aizvien jaunus klientus un rada daudz skaistu kāzu, jubileju, ģimenes fotosesiju un citu īpašu notikumu fotoliecības. Katru dienu draugiem.lv titulapā tiek publicēti skaisti Latvijas skati, un jau ilgāku laiku to autori ir foto amatieri, bet tādi, kuru hobija darbi kvalitātes ziņā neatšķiras no profesionāliem. Tad nu portāla komandai radās ideja pateikt paldies šiem cilvēkiem un izveidot fotokonkursu ar īpašām balvām. 

Konkursam noslēdzoties, birojā ieradās uzvarētāji – fotogrāfi, kuru darbus vērtēja ne tikai portāla lietotāji balsojot, bet arī žūrija. Interesanti bija vērot, ka visi trīs uzvarētāji virtuāli jau bija pazīstami, aplūkojot viens otra darbus, bet klātienē viņi satikās pirmo reizi. Neizpalika arī sirsnīgi apskāvieni. 

Konkursa rezultāti ir šādi:

1.vieta - Iveta Tumaševiča saņēma 1000 eiro

2.vieta - Kaspars Stūrītis saņēma 500 eiro

3.vieta - Ieva Grīnberga Ieviite saņēma 250 eiro

“Protams, ka es fotogrāfēju tikai sava prieka pēc, bet vienmēr ir patīkami saņemt atzīnību balsojuma vai “man patīk” veidā, kā arī tad ja svešs cilvēks uzraksta vēstuli, ka viņam manas bildes izkrāso dzīvi. Bet atzīnība no žūrijas ir fotogrāfa vislielākais gandarījums,” saņemot lielo balvu, sajūsmu neslēpa pirmās ieguvēja Iveta un piekrita visiem, kuri saka, ka vajag vairāk šādu konkursu.

Jauns konkurss ir gaisā

Visiem, kuri kādu iemeslsu dēļ nepiedalījās iepriekšēja konkursā, ir jauna iespēja – foto konkurss “Mana pilsēta”. Foto konkursā jāiesniedz bildes, kas tapušas kādā no Latvijas pilsētām un atbilst noteiktajai tēmai.Var iesniegt līdz 5 bildēm par katru tēmu. Reizi 10 dienās atveras jauna tēma, bet bildes varēsi pievienot arī iepriekšējās. Konkursa uzvarētājus, līdzīgi kā iepriekš, noteiks balsojums un žūrijas vērtējums. Savukārt, labākās bildes, kas atbilst nosacījumiem, tiks publicētas draugiem.lv titullapā. Balvā – 5 Huawei viedie telefoni. Tu vēl vari paspēt ievietot savu bildi līdz pat 25.augustam.

34 cilvēkiem patīk

Vairāk