Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Oktobris, 2015

Atrasts draugiem.lv - bērnības garša 1

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv, atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?

Mūzikas žurnālists Jānis Žilde ir izteicis savu atzinību vairākiem Latvijas jaunajiem mūziķiem un viena no tām ir apvienība Karma. Par to izlasot, devāmies uz draugiem.lv Mūzikas sadaļu raudzīties, vai meiteņu duets atrodams arī pie mums un kā tas viss skan.  

Mīli katru gadalaiku – mīli rudeni par tiem īpaši skaistajiem miglainajiem rītiem, par zeltainām lapām, sārtajiem āboliem, kas rotaļīgi spēlē paslēpes vēl zaļajā zālē, par īpašo smaržu gaisā un skaistajām atvasaras dienām. Rudens ir noskaņu un krāsu gadalaiks, ko steidz iemūžināt fotogrāfi. Šajā Oranžērijas izdevumā  Anitas Austvikas galerija “Bērnība - kā mazs un saulains stūrītis”.

Pasteidzoties laikam uz priekšu, iedomājāmies arī par aukstajiem ziemas vakariem, kurus var veltīt draugiem pie tējas, brīvdienu garajos rītos palutināt savējos ar pankūkām, uzcept kūku uz svētkiem... un, ak vai, kā tam visam piestāv ievārījums. Mežā mellenes vēl ir? Ceram, ka ir gan, un ka paspēsi sagatavot kādu veselīgu našķi ziemai. Ja Tavos krājumos ir labas ievārījumu receptes, padalies ar citiem!

41 cilvēkam patīk

Vairāk