Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2015

Kura ir visskaistākā? 6

Latvija mums ir visskaistākā – par to nav šaubu. Tomēr gandrīz katram no mums ir vēl kāda īpaša mīlestība – kāda no Latvijas pilsētām. Huawei Foto konkursā – Mana pilsēta mēs varējām izbaudīt lieliskas fotogrāfijas no visām Latvijas pilsētām.

Strīdi par to, kura vecpilsēta, kurš parks, aleja vai tilts ir skaistāks, ir nebeidzami. Cēsnieki, liepājnieki, ventspilnieki, rīdzinieki un visi citi ir pārliecināti, ka pārējās pilsētas var pretendēt vien uz otras skaistākās godu. Nav brīnums, ka konkursā piedalījās 12 027 fotogrāfijas. Mums ir vienam otram ko parādīt! 

Lai vairāk cilvēku uzzinātu par konkursu, draugiem.lv meitenes devās komandējumos uz dažu Latviju pilsētu svētkiem un dāvināja sastaptajiem amizantus durvju karekļus.

Tomēr konkursā mēs nevērtējām pilsētas, bet gan fotogrāfijas. Ziniet, tas ir vēl grūtāk – pilsētu mums nav maz, bet katrā no tām dzīvo vairāki talantīgi fotogrāfi.

Uzvarētājus noteica balsojums + žūrijas vērtējums. Uzvarēt var gan vienas, gan dažādu tēmu fotogrāfijas. Labākās bildes, kas atbilst nosacījumiem, tiks publicētas draugiem.lv titullapā. Balvā – 5 Huawei viedie telefoni: Konkursa noslēgumā Huawei Latvija izvēlēsies savus favorītus katrā no konkursa 5 kategorijām, kuri balvā saņems jauno Huawei P8 Lite.

Lai vai kā – konkurss paliek konkurss un tajā jānosaka uzvarētājs. Galveno balvu saņēma Maksims Ņikoforovs. "Fotogrāfija sadaļā "Cilvēki ielās" ar vīrieti uz skrituļslidām ir pozitīvs un lielisks kadrs, tāpēc starp vairākiem pieteikumiem izvēlējāmies tieši Tavi bildi." - šādu vēstuli Maksims saņēma no konkursa žūrijas. 

Konkursa dalībnieces Ineses Stepko bilde sadaļā "Ieverojomā pilsēta" ar Liepājas promenādi no iespaidīga skatupunkta ir lielisks kadrs, tāpēc starp vairākiem pieteikumiem izvēlējāmies tieši šo.
Savukārt Kaspara Poriņa bilde ar Talsiem un mīloša pāra rokām uzvarēja sadaļā "Mīlestības pilsēta".
Žūrija uzskata,ka Jānim Paļulim bilde sadaļā "Pilsētas ugunis" ar Rīgas krāsaino salūtu ir lielisks kadrs, tāpēc arī viņa bilde tika atzīta par vienu no labākajām.

Vēstuli no Huawei saņēma arī Aigars Gurtlavs un viņa bilde sadaļā "Zaļā pilsētā" ar Pilsrundāles zaļo parku.

63 cilvēkiem patīk

Vairāk