Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Janvāris, 2013

26 -1, jeb par ko raudāja Šreks? 15

Ikviens kolektīvs ir dzīvs organisms. Tas aug, mainās un kļūst ik dienas gudrāks. Kādas pārmaiņas ir skārušas draugiem.lv grupas nu jau pavisam drukno kolektīvu 2012. gadā?

Mums pievienojušies 26 jauni darbinieki. Iespējams, tas neizklausās liels skaitlis, bet, ņemot vērā, ka šobrīd mūsu ir mazliet vairāk kā 100, tas ir prāvs pieaugums. Vismaz mums pašiem tā šķiet.

Mūsu uzņēmums kļuvis par piecām ģimenēm bagātāks

Mēs ļoti lepojamies ar sešiem dažādu mācību iestāžu absolventiem. Lielākā daļa - augstskolu, bet mūsu jaunākais programmētājs Kristers pabeidza 9. klasi.

Mūsu uzņēmums kļuvis par piecām ģimenēm bagātāks. Starp citu, Android programmētājs Mārtiņš iemanījās gan pabeigt skolu, gan arī apprecēties.

Pati lielākā mūsu vērtība – pieci šogad dzimuši mazuļi – trīs puikas un divas meitenes.

Ovācijas Bruno

Šogad mūsu pavisam jaunā kolektīva dzīvē arī kāds līdz šim nepieredzēts notikums – Mapon auto elektriķis Bruno Alksnis devās pelnītā pensijā. Draugiem.lv gada noslēguma ballītē Bruno saņēma īpašo balvu par mūža ieguldījumu. Šreka maskā uz balli uzcirties, ar balvu rokās viņš samulsis un aizkustināts nolūkojās kā viss simts kolēģu kājās piecēlušies no sirds viņam aplaudē un uzgavilē. Jūs domājāt, ka Šreks neraud?

62 cilvēkiem patīk

Vairāk