Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Maijs, 2015

Atrasts draugiem.lv 6

Tikai pāris klikšķi un tepat, draugiem.lv atradīsi daudz ko interesantu – aizraujošus stāstus, skaistas bildes vai lieliskus video. Šo visu mēs pamanījām Tavu draugu vai draugu draugu profilos. Ar ko dalies Tu?
Plīša lāči ir mīlīgi, bet īsti trusīši ir vēl mīlīgāki. Mazais mājdzīvnieks pirmo reizi iet vannā un tas iemūžināts video. Saimnieki teic, ka trusim patīkot, ko no malas gan īsti nevar redzēt, taču nevar noliegt - patiesi mīlīgi.

Nesen veikts pētījums, ka Latvijā laimīgi ir 59% iedzīvotāju un vislaimīgākie esot tie, kuriem ir bērni. Un kā nu ne? Bērni ir radoši, patiesi, mīloši un tik dzīvespriecīgi. Mūs uzrunāja šie mazie dejojošie ķipari, krāsaina deja ikviena jaukākai ikdienai.

Iespējams, lai saprastu šo video, Tev vajadzēs vārdnīcu, jo teksts tajā norādīts angļu valodā, bet mums tik ļoti iepatikās šie padomi, kā cept veselīgākus kārumus, ar ko palutināt sevi un savus mīļos, ka gribējām Tev to parādīt, neraugoties uz video izmantoto svešvalodu. Mandeļu cepumi... kūka... mmmmm, tas izskatās dikti gardi.

60 cilvēkiem patīk

Vairāk