Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Februāris, 2015

Mūsu viesi 1

Janvāra pēdējā sestdienā draugiem.lv biroju apmeklēja īpaši viesi – bērni no Latvijas bērnu namiem, lai savām acīm ieraudzītu vidi, kurā top viņu iemīļotais portāls.  

Draugiem.lv biroju apmeklēja 18 jaunieši, kuru ikdiena rit dažādos Latvijas bērnu namos. Tikšanās iniciatore, draugiem.lv projektu vadītāja Madara Meiere stāsta: „Draugiem.lv strādā daudzi gados jauni darbinieki un mēs paši labi zinām, cik grūti ir izdarīt savu nākotnes izvēli. Draugiem.lv veiksmes stāsta pamatā ir ticība sev un saviem mērķiem, tieši ar šo pārliecību mēs vēlamies dalīties. Mēs uzrunājām Bērnu un Jauniešu fondu, kuri laipni piekrita noorganizēt šo vizīti. Ceru, ka mūsu iedvesmas misija izdevās, bet pavisam noteikti zinu, ka viņiem izdevās iedvesmot mūs. Aktīvi, atraktīvi un izdomas bagāti – viņi ar prieku iesaistījās mūsu radošajās laboratorijās, dzīvi interesējās par portāla veidošanu un darba specifiku.”

Bērnu un Jauniešu fonda pārstāve Linda Naudiņa saka: ”Šādi pasākumi lieliski dod jauniešiem ideju, ka nav svarīgi, no kurienes esi un ko dari, bet galvenais ir nospraustais mērķis, uz kuru ir jākoncentrējas. Domāju, ka šis pasākums mudinās jauniešus vairāk domāt par saviem mērķiem dzīvē.”

Jaunieši draugiem.lv birojā pavadīja vairākas stundas, piedalījās radošajās laboratorijās, radīja savus projektus un prezentēja tos, cienājās ar picu un pat uzdziedāja kopā ar dziedātāju Mārtiņu Ruski, kurš viņiem sniedza nelielu koncertu un dalījās savos iedvesmas stāstos. 

62 cilvēkiem patīk

Vairāk