Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūlijs, 2014

Absolvē un ielīgo! 0

Kolēģi (vismaz mums Draugiem.lv grupas cilvēkiem) ir kā ģimene, daudz laika pavadām kopā, tāpēc priecājamies par iespēju ne tikai strādāt plecu pie pleca, bet arī kopīgi nosvinēt svētkus. 
Jāņu laiks mums ir dubulti svētki - mēs ne tikai suminām savus Jāņus un Līgu, bet arī lepojamies ar tiem kolēģiem, kas pabeiguši kādu augstāko mācību iestādi konkrētajā gadā, tā ir viena no mūsu tradīcijām.
Šajā gadā mēs sveicām 9 absolventus un ļoti ar viņiem lepojamies. Improvizētajā izlaiduma ceremonijā ziedus, dāvaniņu un milzīgu kolēģu apbrīnu saņēma:
Zane Bārtniece LU, Maģistra grāds komunikāciju zinātnē
Krišjānis Mežulis, LMA, Bakalaura grāds glezniecībā
Inga Merkulova, Banku augstskola, Maģistra grāds Uzņēmējdarbības vadībā
Uldis Kaucs RTU, Maģistra grāds elektronikā
Kristīne Martuzāne LU, Informātikas un programmēšanas skolotājs
Dairis Zariņš, Stockholm School of Economics in Riga, Bakalaura grāds ekonomikā
Kristians Līcis, LU, Bakalaura grāds Humanitārajās zinātnēs
Kaspars Škerba, RTU, Maģistra grāds elektronikā
Dāvis Siksnāns, LU, Bakalaura grāds ekonomikā
Jau vairākus gadus pēc kārtas Līga mums ir tikai viena, bet Jāņu gan ir vesels bariņš. Šogad 10 Jāņi, kurus suminājām gan dziedot apdziedāšanās dziesmas, gan izspēlējot spēli par viņiem. Vainags galvā, aizkosts pīrāgs un kausiņš alus - lielisks darba dienas noslēgums kopā ar kolēģiem pirms garajām brīvdienām.
Pār gadskārtu Jānīt's nāca un nu jau veiksmīgi aizvadīts. Gaidīsim atkal jaunu gadu, lai piepildītu dziesmā dziedāto- visu gadu dziesmas krāju, Jāņu dienu gaidīdams. Ceram, ka esi paspējis padalīties ar jautrākajām Jāņu svinēšanas bildēm savā profilā un ka Jāņu maģiskā nakts ir uzlādējusi vēl daudziem citiem vasaras piedzīvojumiem!

14 cilvēkiem patīk

Vairāk