Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Jūlijs, 2014

Kādi ir Tavi? 0

Pievieno katrai vasaras dienai vienu bildi vai video un izveido savu vasaras notikumu mozaīku, aicina vēl nebijusi vasaras akcija.

Vasaras sākumā draugiem.lv aicināja fiksēt ikvienu savas vasaras dienu, izveidojot virtuālu bilžu un video galeriju, kuru vēlāk pārvērst unikāla dizaina profila Ādiņā, kā arī izveidot glītu drukātu bilžu grāmatu. Nesen portālā ieviestas arī birkas (hashtag), pēc kurām var atrast citu lietotāju publicētās bildes, kā arī, pievienojot Runā ar birku #92raibumi, bilde kalendārā “iekritīs” šodien. 

Vasaras pārsteigumi

Aktīvākajiem #92raibumi lietotājiem piedāvājam dažādas veicināšanas balvas. Vasaras raibumos bija saules nedēļa. No 12.-16. jūnijam katru dienu aicinājām pievienot bildi, kas atbilst tēmai – saule, un laimēt 2 biļetes uz Mežaparka estrādē 22. jūnijā 

Savukārt visiem pārējiem mēs aicinām sakrāt visus savus vasaras mirkļus, un tad mēs tos ieliksim foto grāmatā un uzdāvināsim vasaras beigās! Tāpēc dalies ar mirkļiem visas vasaras garumā, jo tikai 5 labākie saņems superīgo foto grāmatu 

Vasarā nesēžam mājās

“Projekts “92 Vasaras raibumi” tika radīts ar mērķi, lai mūsu draugi un draugu draugi arī vasaras periodā zina, kā mums iet. Šajos trīs mēnešos Latvijā notiek neskaitāmi festivāli, pasākumi un aktivitātes brīvā dabā, tāpēc ceru, ka tieši dalīšanās ar to, ko es šobrīd daru, kur atrodos, stiprinās esošās draudzības saites un, kas zina, varbūt izveidos jaunas,” projekta tapšanu komentē tā vadītāja Madara Meiere. 

Madara piebilst, ka vasarā, kad mazāk laika pavadām pie datora, sadaļa ir izveidota arī  iPhone un Android aplikācijās, kā arī mobilajā draugiem.lv versijā, lai #92raibumi bildes varētu ātri un ērti pievienot, pat esot meža biezoknī vai lauka vidū.

Lejupielādē aplikācijas

Mobilā versija m.draugiem.lv

8 cilvēkiem patīk