Oranžērija Ikdienišķi stāsti par draugiem.lv un mūsu draugiem
Septembris, 2014

Talsenieki - daļa no draugiem 18

Izglītības projekta „Samsung Skola nākotnei“ ietvaros Talsu 2.vidusskolas kolektīvs ieguva unikālu balvu – mūža caurlaidi draugiem.lv birojā.

Gada sākumā 30 Latvijas skolās notika digitālas pārmaiņas, jo 120 šo skolu skolotāji un direktori sāka iegūt jaunas zināšanas bezmaksas digitālajā mācību programmā “Samsung Skola nākotnei”. Tā bija nepieciešama, jo skolēnu sasniegumus un viņu interesi mācīties šodien vairāk nekā jebkad agrāk ietekmē skolotāju digitālās prasmes un radoša pieeja mācībām. No skolā apgūtā ir atkarīgas jauniešu iespējas konkurēt šajā digitālajā laikmetā un strādāt savā sapņu darbā nākotnē!

Draugiem.lv komanda cītīgi sekoja līdzi skolotāju sasniegumiem un visvairāk iedvesmojās no Talsu 2. vidusskolas komandas, kurā cīnījās Liene Katlapa, Līga Balga, Daina Iesalniece, Elga Vērdiņa un treneris Oskars Kaulēns. Tagad talseniekiem par projekta „Radi pats savu interaktīvo muzeja arhīvu” sekmīgu izveidi ir mūža caurlaide draugiem.lv birojā ar iespēju gūt zināšanas no mūsu labākajiem speciālistiem.

Skolotāji viesojas Draugiem.lv

Skolēnu brīvdienās Talsu 2.vidusskolas skolotāji viesojās draugiem.lv birojā. Skolotājiem tika dāvāts zināšanu kurss – iespēja uzzināt, kā ar jauniešiem runāt par drošību internetā un kā viņus sagatavot veiksmīgai karjerai. 

“Mēs diskutējām par darba tirgus īpatnībām mūsdienās. Visi skolotāji priecājās redzēt ļoti mūsdienīgu biroja atmosfēru. Gūtas jaunas ierosmes ikdienas darbam skolā. Ļoti patika ieteikumi par to, kā runāt ar jauniešiem par drošību internetā. Secinājām, ka esam uz pareizā ceļa, mācām skolā tās prasmes un iemaņas, par kurām runājām dienas noslēgumā, analizējot darba tirgus īpatnības. Izcila atziņa: "Nav svarīgi no kurienes tu nāc, svarīgi, kur tu vēlies tikt!" Šī bija iedvesmojoša diena,” tā par viesošanos draugiem.lv birojā stāsta Talsu 2.vidusskolas skolotāji.

91 cilvēkam patīk

Vairāk